Ο Μουζενίδης στέλνει μηνύματα για το καλοκαίρι

Την προετοιμασία του για τους αγώνες της θερινής σεζόν συνεχίζει ο Οδυσσέας Μουζενίδης, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάνει δυνατό πέρασμα από τη χειμερινή περίοδο.

Ο αθλητής βρέθηκε σήμερα στις Σέρρες, ώστε να πάρει μέρος στην προπονητική ημερίδα που έγινε στην πόλη. Οι διοργανωτές προκειμένου να δώσουν την αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές της σφαιροβολίας, διοργάνωσαν παράλληλα με την ημερίδα κλειστού, προπονητική ημερίδα σφαιροβολίας σε ανοιχτό στίβο. Ο Μουζενίδης έστειλε τη σφαίρα στα 20.69 μ. (6κ.) και έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να απειλήσει, όχι μόνο το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (20,67 μ.), αλλά ακόμη και τα 21,00 μέτρα.

Ο αθλητής έχει προγραμματίσει να κάνει δύο ακόμη αγώνες στον κλειστό στίβο κι έπειτα να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον ανοιχτό. Ο σφαιροβόλος του Γιώργου Μποτσκαριώβ πριν λίγες ημέρες σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στον κλειστό στίβο με βολή στα 20.09 μέτρα. Στη σφαιροβολία Ανδρών, νικητής ήταν ο Τάσος Λατιφλάρι, με 18,14 μέτρα. Ο αθλητής προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Στην ημερίδα κλειστού ξεχώρισαν μεταξύ άλλων, ο Παύλος Μπόφτσης με 15,51 μ. στο τριπλούν, ο Μιχάλης Κιάφας με 8.10 στα 60 μ. εμπ., αλλά και ο Παίδας Βασίλης Βλάχος με 6,49 μ. στο μήκος. Η Πασχαλίνα Παπαδόπολου μετά το 8.97 της ημερίδας στο ΣΕΦ, διένυσε τα 60 μ. εμπ. σε 8.81, ενώ στα 60 μ. η Ολυμπία Μπέκου πέτυχε φετινό ρεκόρ με 7.75.

Τα αποτελέσματα

 

Κατεβάστε την εφαρμογή