Ο Κώστας Φιλιππίδης έδειξε έτοιμος για μεγάλα άλματα (vid)

Φωτογραφία: eurokinissi/Μάρκος Χουζούρης
Την ευκαιρία να δείξει την αγωνιστική του ετοιμότητα μπροστά στους φίλους του στίβου είχε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ ήταν το κυρίαρχο πρόσωπο στην ημερίδα του ΣΕΦ καθώς ξεπέρασε τα 5,70 μ. ενώ είχε πολύ καλά άλματα στα 5,80 μέτρα.
Ο Φιλιππίδης παρότι χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα ως να ξεκινήσει τον αγώνα του έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκόσμίου Πρωταθλήματος κλειστού, που είναι ο μεγάλος του στόχος στη σεζόν. 
 
Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τα άλματα του στα 5,40 μ., συνέχισε στα 5,50 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 5,60 μ. και 5,70 μ. κι έπειτα έκανε τρία άκυρα άλματα στα 5,80 μέτρα. Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 στο Βελιγράδι έκανε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, μετά το 5,71 μ. στο μίτινγκ της Ορλεάνης στις 13 Ιανουαρίου, ενώ θα κάνει την επόμενη εμφάνιση του την Τετάρτη (31/1) στο Κότμπους. 
 
Την δεύτερη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο Κύπριος Νίκανδρος Στυλιανού με 5,35 μ. και την τρίτη ο Πέτρος Χατζίου με 5,25 μ., επίδοση που είναι ατομικό του ρεκόρ.

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ημερίδας

 

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή