Η Σπυριδούλα Καρύδη βάζει στόχο τα 13,00 μέτρα

Φωτογραφία: eurokinissi/Μάρκος Χουζούρης

Δύο φορές βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων  στο τριπλούν η Σπυριδούλα Καρύδη στη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στίβου, που έγινε σήμερα στο ΣΕΦ.

Η κορασίδα αθλήτρια από την Κέρκυρα είχε καλύτερο άλμα στα 12,68 μ. στην έκτη και τελευταία της προσπάθεια, ωστόσο ήταν εξίσου καλά, όλα της τα άλματα.

Η αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με 12,25 μ., συνέχισε με 12,55 μ. (πανελλήνιο ρεκόρ) στη συνέχεια πέτυχε 12,49 μ. 12,53 και είχε και μία άκυρη προσπάθεια. “Είμαι πολύ χαρούμενη από την σημερινή μου παρουσία. Ήταν στο στόχο μου να κυνηγήσω το πανελλήνιο ρεκόρ και το έκανα. Η αλήθεια είναι πως το 12,55 μ. δεν μου ήταν αρκετό για τον σημερινό αγώνα και αυτός ήταν ο λόγος που κυνήγησα μέχρι την έκτη προσπάθεια κάτι καλύτερο. Στόχος μου είναι το καλοκαίρι να κυνηγήσω τα 13,00 μ. και διακριθώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Γκιορ”, είπε η νεαρή και συμπλήρωσε: “Φέτος είναι η πρώτη μου χρονιά με τον Παύλο Σκορδίλη, αφού μέχρι πέρυσι γυμναζόμουν με τον Κώστα Γκασιάλη. Η προσοχή μου φέτος επικεντρώνεται μόνο στο τριπλούν”. Η Καρύδη είχε σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ την περασμένη εβδομάδα στον Άγιο Κοσμά με άλμα στα 12,50 μέτρα. Δεύτερη στο τριπλούν ήταν η Χριστίνα Κωστή με 12,30 μ. και τρίτη η Μαρία – Ελήνη Σταματέλου με 12,10 μέτρα.

Αποτελέσματα από την ημερίδα του ΣΕΦ (εδώ).

Κατεβάστε την εφαρμογή