Μουζενίδης και Λατιφλάρι ξεκινούν στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης

Στην ημερίδα κλειστού στίβου, που θα γίνει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους, στη σεζόν οι Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλάρι.

Οι δύο σφαιροβόλοι του Γιώργου Μποτσκαριώβ θα έχουν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει των υποχρεώσεων τους, τον επόμενο μήνα.

“Ο καιρός τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν πολύ καλός και δεν κάναμε την προπόνηση μας, όπως, θα θέλαμε. Παρόλα αυτά θεωρώ πως θα αγωνιστούμε στην ημερίδα του Σαββάτου. Και τα δύο παιδιά είναι καλά και νομίζω πως θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν ανάλογα αποτελέσματα”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: “Ο Μουζενίδης φέτος θα επικεντρωθεί στο όργανο της κατηγορίας του (6κ.), προκειμένου το καλοκαίρι να είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε”. Οι δύο αθλητές δεν αποκλείεται να είναι παρόντες και στην ημερίδα του ΣΕΦ στις 26 Ιανουαρίου.

Ο Μουζενίδης την περασμένη χειμερινή σεζόν είχε στείλει τη σφαίρα στα 19,93 μ. (6κ.) και βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στον κλειστό στίβο. Ο Λατιφλάρι έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 18,36 μ., επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει από τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν.

Κατεβάστε την εφαρμογή