Η Κυριακοπούλου…οπλίζει και πάλι το κοντάρι της

Φωτογραφία: eurokinissi

Στις 9 Ιουλίου του 2016 πραγματοποίησε τον τελευταία της αγώνα. Από τότε μεσολάβησαν πολλά. Ένας σοβαρός τραυματισμός, που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες  του Ρίο, μια μακρά περίοδος αποθεραπείας και τελικά ένα παιδί, το οποίο ήρθε στη ζωή στα τέλη Μαΐου του 2017.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν έπαψε ποτέ να προετοιμάζεται για την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους. Τόσο την περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο και το διάστημα μετά την γέννα φρόντισε να διατηρεί την επαφή της με το στάδιο. Προσαρμοσμένη στα νέα πλέον δεδομένα, η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα.

Η “χάλκινη” παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 στο Πεκίνο θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Ορλεάνης, το Σάββατο (13/1) με στόχο να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση πριν από περίπου 18 μήνες.

Και η αλήθεια είναι πως η Κυριακοπούλου επιστρέφει με στόχο να βρεθεί και πάλι ανάμεσα στις κορυφαίες του αγωνίσματος και να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ (όριο 4,71 μ.). Η Κυριακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 4,81 μ. και στον ανοιχτό 4,83 μέτρα. Στην Ορλεάνη ξεχωρίζουν ακόμη οι συμμετοχές των Μάριον Φιακ (Γαλλία) και Μάριον Λοτούτ (Γαλλία).

Κατεβάστε την εφαρμογή