Εντονη αγωνιστική δράση εντός και εκτός συνόρων για τους αθλητές του Χατζηαναστασιάδη

Στο στάδιο πέρασαν τις ημέρες των εορτών οι αθλητές του Περικλή Χατζηαναστασιάδη. Οι Μάκης Στεργιούλης, Πάνος Τριβυζάς, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Μαρία Φακιδάρη και Κατερίνα Λαφτσή προετοιμάζονται για τους αγώνες της νέας χρονιάς με τους περισσότερους να έχουν ήδη προγραμματίσει εμφανίσεις και στον κλειστό στίβο.

Οι Πάνος Τριβυζάς και Μάκης Στεργίουλης θα τρέξουν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά στις 20 Ιανουαρίου, με τον Στεργιούλη να συνεχίζει στις 26 στο ΣΕΦ και τον Τριβυζά στις 31 στο μίτινγκ της Ρέιμς.

Αμφότεροι οι αθλητές θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει 10-11 Φεβρουαρίου. “Ο στόχος για τα τρία αγόρια είναι να βρεθούν σε κατάσταση, που θα τους δώσει σε ατομικό επίπεδο θέση στην ομάδα για το Βερολίνο. Παρόλα αυτά τόσο ο Στεργιούλης, όσο και ο Τριβυζάς θα κάνουν κλειστό και αναμένεται να είναι σε καλή κατάσταση. Αντίθετα, ο Νυφαντόπουλος θα τρέξει απευθείας στον ανοιχτό”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Χατζηαναστασιάδης και συμπλήρωσε: “Τα δύο κορίτσια (σ.σ Λαφτσή, Φακιδάρη) θα τρέξουν στην ημερίδα του ΣΕΦ (26/1), ενώ η Φακιδάρη, η οποία φαίνεται να επιστρέφει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, θα μπει σίγουρα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα”.

Οι Νυφαντόπουλος, Στεργιούλης και Τριβυζάς συμμετείχαν και στο προπονητικό καμπ ταχυτήτων, που έγινε Πέμπτη με Σάββατο στον Άγιο Κοσμά. “Βοήθησαν πάρα πολύ, αφού είχαν την ευκαιρία να δείξουν στους νεαρούς αθλητές ασκήσεις τόσο στα βάρη, όσο και στις ασκήσεις τεχνικής. Νομίζω πως η παρουσία τους έδωσε κίνητρα στους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο καμπ”, κατέληξε ο Ελληνας τεχνικός.

Κατεβάστε την εφαρμογή