Ο Κώστας Παναγόπουλος στην προπόνηση των αθλητών στη Λευκωσία


Στην Κύπρο γυμνάζονται αυτή την εποχή πολλά ελληνικά γκρουπ, προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει της χειμερινής περιόδου. Παραδοσιακά το νησί της Αφροδίτης φιλοξενεί Ελληνες αθλητές και αθλήτριες με τη Λευκωσία να είναι ο βασικός προορισμός.

Οι αθλητές και αθλήτριες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις στο ΓΣΠ βρέθηκαν σήμερα αντιμέτωποι με μια ευχάριστη έκπληξη, αφού το στάδιο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, που βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο νησί.

Ο πρόεδρος είχε τηνν ευκαιρία να δει την προπόνηση των γκρουπ και να μιλήσει με αθλητές και προπονητές, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη δουλειά που κάνουν. Στη Λευκωσία βρίσκεται αυτή την εποχή ο Χρήστος Παπαχρήστος με τους αθλητές του, η Άννα Θεμελίδου με την πρωταθλήτρια του σπριντ Γρηγορία Κεραμιδά και το υπόλοιπο γκρουπ της, ο Μιχάλης Αναγνώστου και ο Κώστας Χήτας με τα γκρουπ τους, ο Κωστής Παπαμαρκάκης με τον Χρήστο Φραντζεσκάκη, ενώ σήμερα έφτασαν στη Λευκωσία και ο Μάκης Πάντος με την Έφη Κολοκυθά.

Κατεβάστε την εφαρμογή