38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η παιδική κερκίδα θα φωτίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Το περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα τα είχε όλα. Σπουδαίους αθλητές, ρεκόρ, καλές επιδόσεις, μάχες μέχρι τελικής πτώσεως και κόσμο στις εξέδρες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε στην παιδική κερκίδα στη διοργάνωση του 2023

Η παρουσία του κοινού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έδωσε φτερά στα πόδια των αθλητών και αθλητριών κι έδειξε για μία ακόμη φορά ότι ο στίβος διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του. Εξίσου δυναμική αναμένεται η εξέδρα και της φετινής διοργάνωσης.

Η παιδική κερκίδα όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να δώσει τη δική της λάμψη. Παιδιά από διάφορες περιοχές της χώρας θα είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να χειροκροτήσουν τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και να τους γνωρίσουν από κοντά.

Η Ομοσπονδία θα υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη γενιά φιλάθλων, προμηθεύοντας την με διαπιστεύσεις “VIP”, αλλά και με αναμνηστικά δωράκια.

Η είσοδος των παιδιών και των συνοδών του θα γίνει από τις θύρες 7 και 8 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μονάχα να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, αλλά να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στο στίβο, μέσα στα στάδια.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες για την  παιδική κερκίδα, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2111877721.

Κατεβάστε την εφαρμογή