38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η παιδική κερκίδα η κληρονομιά για τα επόμενα χρόνια

Ο παλμός των μικρών παιδιών στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ήταν μοναδικός. Το χειροκρότημα τους, το πάθος τους και η ανάγκη τους να γίνουν ένα με τους πρωταγωνιστές μεταμορφώθηκε σε κινητήρια δύναμη για τους αθλητές και τις αθλήτριες που μετείχαν στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού.  

Σχολεία και σωματεία από την Αττική και από την περιφέρεια, παιδιά από τη μονάδα προστασίας Πεντέλης και τα χωριά SOS, γονείς με τα παιδιά τους, ακόμη και παππούδες με τα εγγόνια τους γέμισαν την απέναντι πλευρά της εξέδρας και έδωσαν μοναδική νότα στην κορυφαία διοργάνωση της χειμερινής περιόδου.

Η χαρά τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν στην είσοδο τους στην εγκατάσταση έλαβαν διαπίστευση VIP, αναμνηστικά μπλουζάκια και μετάλλια. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες, που τα παιδιά κρέμασαν τις μπλούζες στα κάγκελα προκειμένου να πάρουν αυτόγραφο από τον Μίλτος Τεντόγλου, τον Εμμανουήλ Καραλή, τον Κώστα Δουβαλίδη και πολλούς άλλους πρωταγωνιστές.

Τα εκπαιδευτήρια Μπουγά, τα εκπαιδευτήρια Παναγιωτόπουλου, ο “κύκλος των φίλων”, το 21ο Δημοτικό Χαλκίδας,  το 14ο Δημοτικό Κερατσινίου, Δημοτικά σχολεία Πειραιά, ανάμεσα σε αυτά και το 36ο, και τα σωματεία ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, Πελασγός Λάρισας, Ηρακλής και Πίνδαρος Θηβών, Πανιώνιος ήταν και τις δύο ημέρες στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τα σχολεία, τα σωματεία και όλους τους γονείς που ενίσχυσαν την παιδική κερκίδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή