38ο Πανελλήνιο κλειστού: Το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα το Σαββατοκύριακο (17-18/2) στο ΣΕΦ

Το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα αποτελέσει την ιδανική ευκαιρία για τους φίλους του κλασικού αθλητισμού να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Νίκος Ανδρικόπουλος, η Τατιάνα Γκούσιν, ο Δημήτρης Τσιάμης, η Παναγιώτα Δόση, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, ο Κώστας Δουβαλίδης, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος είναι μόνο ορισμένοι από εκείνους που θα περάσουν τις πύλες του ΣΕΦ και θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες.

Το απογευματινό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 1 (19.00-21.00), ενώ τα προκριματικά των αγωνισμάτων από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ, στο Youtube.

Το πρόγραμμα, στατιστικά στοιχεία και άλλες χρήσιμες πληροφορίες θα αναρτώνται στην ενότητα κορυφαίες διοργανώσεις/Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κεντρική σελίδα του site, ενώ αποτελέσματα από τους αγώνες θα υπάρχουν στο Roster Athletics.

Στη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση τόσο από το Site όσο και από τα Social media της Ομοσπονδίας.

Η είσοδος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι ελεύθερη.

Κατεβάστε την εφαρμογή