37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η μαθητική κερκίδα ένα ακόμη κέρδος για τον ελληνικό στίβο

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τα είχε όλα το Σαββατοκύριακο. Σπουδαίους αθλητές, ρεκόρ, καλές επιδόσεις, μάχες μέχρι τελικής πτώσεως και κόσμο στις εξέδρες.

Η παρουσία του κοινού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έδωσε φτερά στα πόδια των αθλητών και αθλητριών κι έδειξε για μία ακόμη φορά ότι ο στίβος διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της τελευταίας 15ετίας. Μεγάλη μερίδα της εξέδρας του σταδίου καλύφθηκε από την επόμενη γενιά αθλητών και αθλητριών, αλλά και φιλάθλων. 

Η δημιουργία “μαθητικής κερκίδας” από τον ΣΕΓΑΣ με τη  συνδρομή του Δήμου Πειραιά έφερε στο στάδιο εκατοντάδες παιδιά από σχολεία της περιοχής μαζί με τις οικογένειες τους. 

Ο ΣΕΓΑΣ είχε φροντίσει να υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη γενιά φιλάθλων, προμηθεύοντας την με διαπιστεύσεις “vip”, αλλά και με αναμνηστικά δωράκια. 

Η καλύτερη βέβαια στιγμή για τα μικρά παιδιά ήταν η επίσκεψη που δέχθηκαν από τον πρωταθλητή του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, αλλά και από τους αθλητές των συνθέτων. Ο νέος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ μίλησε και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και φυσικά τους μοίρασε αυτόγραφα.

Η Ομοσπονδία πέτυχε στο απόλυτο το στόχο της, αφού με τη δημιουργία της μαθητικής κερκίδες δεν κατάφερε μονάχα να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, αλλά να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στο στίβο, μέσα στα στάδια.

Κατεβάστε την εφαρμογή