1ο Καμπ αναπτυξιακών κατηγοριών στο Καρπενήσι 

Με κυρίαρχο σύνθημα «καλλιεργούμε τον άνθρωπο μέσα στον αθλητή» και τη συμμετοχή 37 αθλητών/τριών (25 προσκεκλημένων της Ομοσπονδίας και 12 με πρωτοβουλία των συλλόγων τους) και 13 προπονητών ξεκίνησε, την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου το 1ο Καμπ των αναπτυξιακών κατηγοριών που θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Το Καμπ, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, σηματοδοτεί την έναρξη των δράσεων της  προγραμματικής συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου που θα ανακοινωθεί σήμερα στο Καρπενήσι. 

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του μοντέλου λειτουργίας του τομέα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων με κύριο στόχο, την ανάδειξη και καθοδήγηση των ταλαντούχων και ελπιδοφόρων νέων αθλητών/τριών μας και την εκπαίδευση τους ως προς το πλαίσιο λειτουργίας του αθλητισμού, τις αξίες που πρεσβεύει και τα  μακροπρόθεσμα οφέλη που προσφέρει.  

Το πρόγραμμα του Καμπ περιλαμβάνει καθημερινές ομαδικές προπονήσεις, κυρίως στους δασικούς δρόμους των βουνών του Νομού Ευρυτανίας, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ομορφιά και την ελευθερία της προπόνησης στην φύση αλλά και την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος που αναπτύσσεται μέσα από αυτές.

Παράλληλα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα για όλους, με την οργάνωση σεμιναρίων προπονητικής, ψυχολογίας, διατροφής, διαχείρισης των social  αλλά και workshop για τους αθλητές αλλά και τους προπονητές.

Κατεβάστε την εφαρμογή