Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Το πιάνο, τα γενέθλια και οι ευχές για καλή επιτυχία

Η εθνική ομάδα μετράει αντίστροφα για την έναρξη του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Όρεγκον. Πριν, όμως, από την έναρξη των αγώνων, αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην καθιερωμένη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας.

Στις Πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του Όρεγκον, όπου διαμένει η ομάδα μας, τα μέλη της αποστολής δεν έλαβαν μονάχα τις απαραίτητες πληροφορίες για τεχνικά ζητήματα, που αφορούν στους αγώνες, αλλά ευχήθηκαν στον προπονητή των ρίψεων Γιώργο Μποτσκαριώβ για τα γενέθλια του και άκουσαν τον Μίλτο Τεντόγλου να παίζει πιάνο. Ο κορυφαίος άλτης του μήκους έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν το ταλέντο του στη μουσική, αναρτώντας βίντεο όπου παίζει μπουζούκι ή πιάνο.

ΜΠΟΤΣΚΑΡΙΩΒ, ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΜΑΡΚΑΚΗΣ
Η επικεφαλής της εθνικής ομάδας Βούλα Παχατουρίδου με τους προπονητές Γιώργο Μποτσκαριώβ, Μανώλη Καραγιάννη και Κωστή Παπαμαρκάκη

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης κάθισε στο πιάνο μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή και έπαιξε λίγες νότες από το “Έμεινα εδώ”, αλλά και το “Ζεμπέκικο της Ευδοκίας” κερδίζοντας τα εύσημα των συναθλητών του. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Μποτσκαριώβ δεχόταν ευχές για τα γενέθλια του, που φέτος έπεσαν πάνω στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου ανέλαβε να ενημερώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της αποστολής για όλα τα θέματα όπου αφορούν την έναρξη των αγώνων και φυσικά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους στην 18η στάση στην ιστορία του θεσμού. Τις ευχές της διοίκησης στην ομάδα μετέφερε η επικεφαλής της αποστολής, Βούλα Παχατουρίδου.

Τις ικανότητές του στο πιάνο δοκιμάζει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός του βάδην, Ναπολέων Κεφαλόπουλος

Το κλίμα της ελληνικής αποστολής είναι εξαιρετικό, αφού παλαιότεροι και νεότεροι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα με κοινούς στόχους και με απώτερο σκοπό να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό στη διοργάνωση.

Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διοργάνωση

Κατεβάστε την εφαρμογή