Πανελλήνιο ρεκόρ από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 5.000 μ. βάδην

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) στη διάρκεια ημερίδας βάδην στο Καρπενήσι. Η 8η ολυμπιονίκης του Τόκιο διένυσε τα 5.000 μ. σε 21.06.4 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, που κατείχε η πρόεδρος του συλλόγου της Χριστίνα Δέσκου από τις 17 Απριλίου 1999 με 21.37.78 .

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Όρεγκον, διοργάνωση στην οποία θέλει να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη – και καλύτερη – του Τόκιο. Η αθλήτρια πέτυχε αυτή την επίδοση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της κι έχοντας εκτελέσει κανονικά το πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης της συνολικής απόστασης 10.000 μέτρων.

Η ημερίδα βάδην έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο ΣΕΓΑΣ τόσο με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και του Δήμου Καρπενησίου. Μάλιστα το παρών στους αγώνες έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Άρης Τάσιος και ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης. Τη διοργάνωση παρακολούθησε τόσο το μέλος του συμβουλίου Νίκος Τσώνης, όσο και ο τομεάρχης αποστάσεων, Δημήτρης Θεοδωρίδης. Η Ντρισμπιώτη, όπως και το υπόλοιπο γκρουπ του Κεφαλόπουλου θα παραμείνει μια ακόμη εβδομάδα στο Καρπενήσι κι έπειτα θα επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Δεύτερη στην ίδια κούρσα ήταν η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) με 21.58.07, τρίτη η Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ανατολή Νέας Ιωνίας) με 23.15.4 και τέταρτη η Έφη Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) με 24.41.8.

Κατεβάστε την εφαρμογή