Ημερίδα βάδην στο Καρπενήσι με τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Στο Καρπενήσι βρίσκεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες το γκρουπ του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, όπου πραγματοποιεί το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Κυριακή Φιλτισάκου έχουν τα όρια για το κορυφαίο γεγονός και θα διεκδικήσουν πλασαρίσματα σε θέσεις ψηλά στην κατάταξη. Άλλωστε η Ντρισμπιώτη αποτελεί μια από τις καλύτερες αθλήτριες στην Ευρώπη, ενώ είναι η όγδοη των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο Καρπενήσι βρίσκονται ακόμη η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Έφη Κουρκουτσάκη που επίσης είναι εντός πρόκρισης στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη με το βάση το σύστημα ράνκινγκ.

Το γκρουπ θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ημερίδα που θα γίνει την Πέμπτη (23/6)  το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει με τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας θα διοργανώσει την πρώτη ημερίδα στίβου, στην οποία θα γίνουν και αγωνίσματα για μικρά παιδιά. 


Το πρόγραμμα των αγώνων θα περιλαμβάνει μία κούρσα 5.000 μ. Ανδρών και μία στα 5.000 μ. Γυναικών και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κυρίως των μικρών παιδιών, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίες αθλήτριες του αγωμίσματος.

Πάντα περίπου ένα μήνα πριν από το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς κάνουμε ένα δυνατό τεστ στα 5.000 μ., που για μας είναι ένας σημαντικός δείκτης για το πως θα είναι οι αθλήτριες στον αγώνα στόχο της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό που θα γίνει ένας αγώνας στο στάδιο του Καρπενησίου, σε ένα χώρο που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλούς αθλητές για προετοιμασία“, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ναπολέων Κεφαλόπουλος και συμπλήρωσε: “Βρισκόμαστε ήδη τρεις εβδομάδες στο Καρπενήσι και θα μείνουμε μέχρι την επόμενη, όπου θα επιστρέψουμε, προκειμένου να αναχωρήσουμε για την προετοιμασία της Ομάδας στο Σιατλ”. Η εθνική μας ομάδα αναχωρεί στις 3 Ιουλίου για το Σιατλ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκινάει στις 15 Ιουλίου. Από την ημερίδα της Πέμπτης θα απουσιάζει η Φιλτισάκου, που έχει ένα μικρό σφίξιμο στο δικέφαλο.

Κατεβάστε την εφαρμογή