Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση


Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίστηκε την Πέμπτη (12/5) σε μίτινγκ που έγινε στην πόλη Πόνσε του Πουέρτο Ρίκο.

Η Ελληνίδα κατέλαβε την δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,62 μ., πίσω από την Σάντι Μόρις, που ξεπέρασε τα 4,72 μ. στη διαδικασία του μπαράζ.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4,42 μ. και συνέχισε δίχως απώλειες στα 4,52 μ. και 4,62 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια πήγε στα 4,72 μ., όπου τόσο η Ελληνίδα όσο και η Αμερικανίδα είχαν από τρεις άκυρες προσπάθειες. Οι ...διαφορές των δύο αθλητριών λύθηκαν στον αγώνα μπαράζ στα 4,72 μ., εκεί όπου η Στεφανίδη ήταν άκυρη και η Μόρις έγκυρη. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έδειξε σε καλή κατάσταση, δεδομένο του ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, καθώς στη διάρκεια του αγώνα είχε αρκετό αέρα. Η Στεφανίδη μπαίνει σταδιακά στον βασικό κύκλο αγώνων, αφού η επόμενη στάση της θα γίνει στις 21 Μαΐου στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ.