Μποτσκαριώβ και Παπαδόπουλος στο 4ο διαδικτυακό σεμινάριο της σεζόν

Η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης της Ομοσπονδίας συνεχίζει τα διαδικτυακά σεμινάρια, που αποσκοπούν στην διεύρυνση των γνώσεων των προπονητών όλων των βαθμίδων.

Το 4ο σεμινάριο της περιόδου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (20/12, 21.00-23.00) και στη διάρκεια του θα αναλυθούν τα δεδομένα που έλαβαν οι δύο Έλληνες τεχνικοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στρίβου. Συγκεκριμένα θα γίνει ανάλυση στοιχείων και δεδομένων από το σεμινάριο ακοντισμού, που έλαβε χώρα στη Φινλανδία τον Νοέμβριο με τη συμμετοχή του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργο Μποσκαριώβ, αλλά και αυτό της δισκοβολίας, που διεξήχθη στην Εσθονία (19-21/11) με την παρουσία του συντονιστή των ρίψεων Χρήστου Παπαδόπουλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο μέχρι το Σάββατο (18/12) συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα (πατήστε εδώ για να ανοίξετε τη φόρμα).

Αναλυτικά το πρόγραμμα, Δευτέρα (20/12)  21.00-23.00
Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο του ακοντισμού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου στη Φινλανδία
εισηγητής: Γιώργος Μποσκαριώβ, ομοσπονδιακός προπονητής ΣΕΓΑΣ
Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο της δισκοβολίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου στην Εσθονία
εισηγητής: Χρήστος Παπαδόπουλος, συντονιστής του τομέα των ρίψεων ΣΕΓΑΣ

Παρουσίαση δεδομένων από το σεμινάριο σφαιροβολίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου στην Εσθονία το 2019

εισηγητής: Ανέστης Καλτζίδης , προπονητής στίβου

Παρακαλούνται όσοι δηλώσουν συμμετοχή να κάνουν χρήση πραγματικών στοιχείων, στα οποία θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο τους, καθώς και το e-mail το οποίο να συνδέεται με το ονοματεπώνυμο, προκειμένου στο τέλος της επόμενης σεζόν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Κατεβάστε την εφαρμογή