38ος ΑΜΑ. Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 10/11 και εγκαίνια της EXPO Marathon

Μόλις λίγες ώρες από την εκκίνηση του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία οι συντελεστές θα αποκαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10/11 στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στις 13:30.

Μισή ώρα νωρίτερα (13.00) την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης MARATHON EXPO 2021 που θα είναι ανοικτή μέχρι και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2018 από τις 10:00 έως τις 20:00.

Στην τελευταία συνέντευξη πριν την εκκίνηση του αγώνα έχει καθιερωθεί και παραβρίσκονται εκπρόσωποι των αθλητών. Στη φετινή συνέντευξη το παρών θα δώσουν και θα μιλήσουν, ο τρεις φορές νικητής στο πρωτάθλημα Μαραθωνίου Κώστας Γκελαούζος, πρόσφατα νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, και η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν , εκτός από την οικοδέσποινα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Σοφία Σακοράφα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενακης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, εκπρόσωπος της ΟΠΑΠ ΑΕ μεγάλου χορηγού του ΑΜΑ, ο προϊστάμενος του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΜΑ Ηλίας Ζαχαρόγιαννης.

  • Σύμφωνα με την ένημέρωση που έχει σταλεί σε όσους έχουν κάνει αίτημα για διαπίστευση στον 38ο ΑΜΑΜ επισημαίνουμε:
  • Στο Κέντρο Εγγραφών στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο θα λειτουργήσει γραφείο για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων και των τεχνικών ΜΜΕ οι οποίο θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις διαπιστεύσεις τους (Τετάρτη έως Παρασκευή 10:00-18:00).
  • Οι φωτορεπόρτερ σύμφωνα με την ενημέρωση που τους έχει σταλεί θ απαραλαμβάνουν τιος διαπιστεύσεις τους και το ειδικό γιλέκο τους στην είσοδο Τύπου για τον αγωνιστικό χώρο (στο πέταλο) στο Καλλιμάρμαρο. 
  • Επισημαίνεται ότι διαπιστεύσεις θα παραλάβουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν στείλει εγκαίρως αίτημα στο γραφείο Τύπου και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό πλήρως εμβολιασμού ή νόσησης. 

Κατεβάστε την εφαρμογή