Ο Μίλτος Τεντόγλου υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στον κόσμο

Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στον κόσμο είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.

Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης στο μήκος στη διοργάνωση του Τόκιο έκανε φέτος εξαιρετική χρονιά και δικαίως βρίσκεται στη λίστα με τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη. Η ψηφοφορία για το κοινό είναι ανοιχτή στους λογαριασμούς της WA σε Facebook, Instagram και Twitter και οι φίλοι του στίβου, μπορούν να στηρίξουν τον αθλητή μας κάνοντας Like ή share στη σχετική ανάρτηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Τεντόγλου αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους ανερχόμενους αστέρες του παγκόσμιου στίβου, έναν αθλητή, που είναι ικανός να βρίσκεται στο προσκήνιο για πολλά χρόνια. Υποψήφιοι για τον ίδιο τίτλο είναι ακόμη οι Τζόσουα Τσεπτεγκέι (5.000μ./10.000 μ.- Ουγκάντα), Ράιαν Κρούζερ (σφαιροβολία – ΗΠΑ), Μόντο Ντουπλάντις (επί κοντώ- Σουηδία), Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν (1.500 μ. – Νορβηγία), Έλιουντ Κιπτσόγκε (μαραθώνιος – Κένυα), Πέδρο Πιτσάρδο (τριπλούν – Πορτογαλία), Ντάνιελ Σταλ (δισκοβολία- Σουηδία), Ντέιμιαν Γουόρνερ (10αθλο- Καναδάς), Κάρστεν Γουόρχολμ (400 μ. εμπ. – Νορβηγία). Η ψηφοφορία του κοινού θα είναι ανοιχτή έως τις 6 Νοεμβρίου όπου θα γίνει γνωστή η τελική πεντάδα. 

Κατεβάστε την εφαρμογή