Αυτός είναι ο ΣΕΓΑΣ, αυτή είναι η μαγεία του στίβου!

Λίγο μετά τις πέντε το μεσημέρι, η μπουκαπόρτα του καταμαράν, που έφτασε στο λιμάνι της Χίου άνοιξε και από αυτήν ξεχύθηκαν δεκάδες νεαροί αθλητές και αθλήτριες.
Το λιμάνι της Χίου γέμισε από χαμόγελα χαράς, ικανοποίησης, προσμονής αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών, που έφτασαν στο νησί για τη συμμετοχή στους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.
Για μία διοργάνωση που μπορεί να μην είναι στο “κέντρο” της αγωνιστικής περιόδου, αποτελεί όμως σημείο αναφοράς για μεγάλη μερίδα νεαρών αθλητών και αθλητριών, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλασικό αθλητισμό και μέσα από αυτήν γνωρίζουν την μαγεία του στίβου, την αξία της συμμετοχής, της προσπάθειας, της νίκης, αλλά και της ήττας.
Παιδιά από την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, την Πάτμο, τη Λέρο και τη Σάμο που χρειάστηκε να ταξιδέψουν για οχτώ ώρες, να αφήσουν για τρεις ημέρες τα σπίτια τους για να βιώσουν μια εμπειρία, που για πολλά από εκείνα θα είναι πρωτόγνωρη.  Τους νεαρούς υποδέχθηκαν στο λιμάνι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και άνθρωποι της διοργάνωσης, που τους κατεύθυναν στα ξενοδοχεία τους.

Η συμμετοχή σε όλα τα αγωνίσματα θα είναι μεγάλη, γεγονός που δείχνει τη δίψα και την ανάγκη των νεαρότερων κυρίως αθλητών και αθλητριών να λάβουν μέρος σε μια ιστορική διοργάνωση, λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της επόμενης χρονιάς.

Κατεβάστε την εφαρμογή