Συνάντηση Σακοράφα με σωματεία και το συμβούλιο της ΕΑΣ Β. Πελοποννήσου στην Πάτρα

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε την Κυριακή (26/9) στην Πάτρα για τον δεύτερο αγώνα της σειράς Run Greece και παράλληλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, αλλά και εκπροσώπους πολλών σωματείων της ευρύτερης περιοχής.

Στη δίωρη συνάντηση, στην οποία συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν την περιοχή, η πρόεδρος της ομοσπονδίας άκουσε με προσοχή όλους τους παραβρισκόμενους και έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα τους. Παράλληλα η κ. Σακοράφα μίλησε διεξοδικά για τους επικείμενους στόχους της Ομοσπονδίας για την επόμενη απαιτητική χρονιά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη οι αντιπρόεδροι του ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετσούλας και Παναγιώτης Μελαχρινός όπως επίσης και το μέλος του συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Πέτρος Μαντάς

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ Β. Πελοποννήσου στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη συνάντηση με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ αναφέρει μεταξύ άλλων: “Το Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου θέλει να ευχαριστήσει την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, για την επίσκεψη – συνάντηση στην πόλη μας και τις δηλώσεις της για την άψογη διοργάνωση του αγώνα, αλλά και για την άμεση ανταπόκριση της στα αιτήματά μας. Επίσης, ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των σωματείων που παραβρέθηκαν στη συνάντηση και συμμετείχαν στον εποικοδομητικό διάλογο”.

Κατεβάστε την εφαρμογή