Η Στεφανίδη κλείνει τη σεζόν την Τρίτη (14/9) στην Ελβετία

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδωσε μικρή παράταση στη θερινή σεζόν, αφού αύριο (Τρίτη, 14/9) θα είναι παρούσα στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Μπελλιντσόνα της Ελβετίας.

Η “χρυσή” ολυμπιονίκης του 2016 και τέταρτη φέτος στο Τόκιο, μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον τελικό του Diamond League με άλμα στα 4,77 μ. επέλεξε να εντάξει έναν τελευταίο αγώνα στο πρόγραμμα της.

Η αθλήτρια θα αγωνιστεί με τα μικρά της κοντάρια, δεδομένο του ότι βρίσκεται ήδη σε περίοδο, όπου υπό άλλες συνθήκες θα ήταν σε περίοδο ξεκούρασης ή έναρξη της προπόνησης για την επόμενη χρονιά, ωστόσο ευελπιστεί για μία ακόμη φορά να πετύχει υψηλές επιδόσεις.

Η Στεφανίδη μετά τον αγώνα της Ελβετίας θα ταξιδέψει απευθείας για τις ΗΠΑ, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο προπονητής και σύζυγός της Μίτσελ Κρίερ και δεν θα έρθει στην Ελλάδα, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ το επόμενο διάστημα θα ξεκουραστεί, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και να προγραμματίσει τα πλάνα της, στα οποία δεν περιλαμβάνονται οι αγώνες του χειμώνα.

Παρόλα αυτά η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ αφήνει ένα μικρό ενδεχόμενο για απευθείας συμμετοχή στο Παγκόσμιο κλειστού, αν είναι στην κατάσταση που θέλει και οι συνθήκες το ευνοούν.

Κατεβάστε την εφαρμογή