Έκλεισαν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο – λίγες μόνο θέσεις απομένουν στον αγώνα 5χλμ!

Συγκινητική ανταπόκριση από τους δρομείς για τη συμμετοχή τους στο πρώτο μεγάλο δρομικό μας ραντεβού μετά από καιρό, αφού συμπληρώθηκε το όριο εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21χλμ, για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας που είναι προγραμματισμένος για τις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Η περίοδος εγγραφών ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου και πλέον μαζί με τους δρομείς που είχαν μεταφέρει επιτυχώς την εγγραφή τους από το 2020 αλλά και τις νέες εγγραφές, συμπληρώθηκε το όριο για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21χλμ, ενώ βρισκόμαστε πολύ κοντά στη συμπλήρωση και των συνολικών ορίων συμμετοχής της διοργάνωσης.

Μετά το soldout στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, παραμένουν ανοιχτές μόνο οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου 5χλμ.Για τις λίγες διαθέσιμες εγγραφές στα 5χλμ μπορείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας μας (www.athinahalfmarathon.gr).

Ο ΣΕΓΑΣ, o Δήμος της Αθήνας /ΟΠΑΝ.ΔΑκαι η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας ευχαριστούν θερμά τους δρομείς που μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους κάτω από αυτές τις ειδικές συνθήκες, και υπόσχεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πολυαναμενόμενη επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα!

Κατεβάστε την εφαρμογή