Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

 

Ο Κώστας Γεννίκης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη σημερινή του εμφάνιση στον τελικό της σφαιροβολίας. Ο αθλητής του Γιάννη Φράγκογλου κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό του αγωνίσματος βελτιώνοντας δύο φορές το ατομικό του ρεκόρ.

Ο ρίπτης από τις Σέρρες ξεκίνησε με 18,67 μ. για να βελτιώσει το 18,65 μ., που ήταν το ρεκόρ του, συνέχισε με άκυρη βολή, πέτυχε 18,54 μ. στην τρίτη βολή, άκυρη στην τέταρτη 18.12 μ. στην πέμπτη και 18,78 μ. στην έκτη για να ανέβει από την όγδοη στην έβδομη θέση. Ο Γεννίκης έχει μπροστά του την πρόκληση της συμμετοχής και στη δισκοβολία, με τον προκριματικό να διεξάγεται το Σάββατο. Νικητής στο αγώνισμα ήταν ο Μουχαμέτ Ραμαντάνι με 19,92 μ. και εθνικό ρεκόρ, δεύτερος ο Λία Μισούσκι (Λευκορωσία) με 19,49 μ. και τρίτος ο Κλαούντιο Στόεσελ (Γερμανία) με 19,43 μέτρα.