Ολυμπιακοί Αγώνες: Φωτογραφίες, χαμόγελα, καλή διάθεση και αισιοδοξία

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (15/7) τα μέλη της ελληνικής ομάδας στίβου έφτασαν στο ξενοδοχείο Hilton για την καθιερωμένη πλέον φωτογράφιση της εθνικής πριν από ένα μεγάλο γεγονός.

Χαμόγελα, καλή διάθεση, αισιοδοξία ήταν τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούσαν στα παλιά και νέα μέλη της ομάδας, λίγες μόλις ώρες πριν την αναχώρηση τους για το Μισάτο, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας τους.

Οι μητέρες Νικόλ Κυριακοπούλου και Βούλα Παπαχρήστου φωτογραφήθηκαν παρέα για να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Δημήτρης Τσιάμης και Μίλτος Τεντόγλου έκαναν τις καθιερωμένες πλάκες, η Ειρήνη Βασιλείου φρόντισε ενημερώσει τους συναθλητές της για την εφαρμογή που θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν στη διάρκεια των αγώνων, η νεαρότερη της αποστολής Κυριακή Φιλτισάκου, άκουσε με προσοχή ότι της έλεγαν οι παλαιότεροι, ενώ οι ρίπτες της ομάδας όπως πάντα φρόντισαν να πάρουν τις απαραίτητες πόζες για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Τα μέλη της αποστολής έδειξαν να απολαμβάνουν τη διαδικασία, να λειτουργούν ως ομάδα και να δημιουργούν την προσδοκία πως στο Τόκιο, σε δύσκολες και διαφορετικές συνθήκες ο ένας θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια των άλλων. Στο ξενοδοχείο Hilton έδωσαν το παρών και οι προπονητές και προπονήτριες των αθλητών και αθλητριών, ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ, Διονύσης Χίσσας, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος της ομάδας, αλλά και ο αρχηγός αποστολής στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, Παναγιώτης Δημάκος.

Τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν σε ατομικές και ομαδικές φωτογραφίες, αλλά και σε βιντεοσκοπήσεις, για λογαριασμό της ομοσπονδίας. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παραχωρήσουν συνεντεύξεις στους εκπροσώπους του Τύπου, που για μια ακόμη χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους την Media Day της Ομοσπονδίας. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με ελαφρύ γεύμα, δείγμα της άριστης φιλοξενίας του ξενοδοχείου Hilton.

Το αναλυτικά υλικό από τη σημερινή φωτογράφιση θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Η ελληνική ομάδα

Άνδρες

110 μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης
50χλμ. βάδην: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ
Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης
Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλης
Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου
Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης
Σφυροβολία: Μιχάλης Αναστασάκης
Σφυροβολία: Χρήστος Φραντζεσκάκης

 

Γυναίκες
100 μ./200 μ.: Ραφαέλα Σπανουδάκη
100 μ. εμπ.: Ελισάβετ Πεσιρίδου
400 μ.: Ειρήνη Βασιλείου
20χλμ. βάδην: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
20 χλμ. βάδην: Πένυ Τσινοπούλου
20 χλμ. βάδην: Κυριακή Φιλτισάκου
Επί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη
Επί κοντώ: Νικόλ Κυριακοπούλου
Επί κοντώ: Ελένη Πόλακ
Τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου
Δισκοβολία: Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου
Σφυροβολία: Σταματία Σκαρβέλη

Κατεβάστε την εφαρμογή