Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να προχωρήσει μια σειρά από θέματα, τα οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στη διάρκεια του Συμβουλίου ο τεχνικός και οργανωτικός διευθυντής του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Βαγγέλης Παπαποστόλου παρουσίασε τις μέχρι σήμερα ενέργειες, που έχουν γίνει προκειμένου να τρέξουν άμεσα διαδικασίες, που αφορούν στις δύο διοργανώσεις κι έτσι το επόμενο διάστημα να γίνει στην ουσία η έναρξη τους με το άνοιγμα των εγγραφών. Παράλληλα ο κ. Παπαποστόλου αναφέρθηκε και στο ραντεβού που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος έχει και την ευθύνη των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της ΓΓΑ.

Παράλληλη η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, εξέφρασε την πεποίθηση της πως και φέτος ο αγώνας θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός όχι μόνο για την Ομοσπονδία, αλλά και τη Χώρα και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο η στήριξη της Πολιτείας και του πρωθυπουργού της Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να είναι αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας που κάνει ο ΣΕΓΑΣ. Στη διάρκεια του συμβουλίου συζητήθηκαν ακόμη μια σειρά από θέματα, που αφορούν στις διοργανώσεις δρόμου, αλλά και τον Υψηλό Αθλητισμό.

Κατεβάστε την εφαρμογή