Λίστες προκριθέντων αθλητών και αθλητριών για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ16 και Κ20

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 είναι οι δύο διοργανώσεις που ακολουθούν το επόμενο διάστημα και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον αθλητών και αθλητριών.

Η αρχή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με τη διεξαγωγή των πέντε ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16. Η ομοσπονδία μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων των διασυλλογικών αγώνων, αναρτά τους προκριθέντες και τους επιλαχόντες, που θα πάρουν μέρος στον καθένα από τους πέντε ομίλους. Τα σωματεία καλούνται έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου να αποστείλουν στον ΣΕΓΑΣ στο email [email protected] τις δηλώσεις συμμετοχής τους, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται:
1) Οι προκριθέντες αθλητές – αθλήτριες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα συμμετάσχουν.
2) Ο αθλητής ή η αθλήτρια που θα συμμετάσχει με «ελεύθερη συμμετοχή», εάν υπάρχει από το σωματείο
3) Οι αθλητές – αθλήτριες του σωματείου οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στους δύο (2) επιλαχόντες αθλητές – αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα και οι οποίοι πραγματικά θα συμμετάσχουν, εάν υπάρξουν «ελεύθερες θέσεις», λόγω μη συμμετοχής προκριθέντων αθλητών – αθλητριών.

Λίστες προκριθέντων

A΄όμιλος Ελευθερούπολη (27-28/6)
Β΄όμιλος – Θεσσαλονίκη (26-27/6)
Γ΄όμιλος – Πάτρα (26-27/6)
Δ΄όμιλος – Άγιος Κοσμάς (25-26/6)
Ε΄όμιλος – Άγιος Κοσμάς (28-29/6)

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, το οποίο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη (3-4/7) τα σωματεία θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 28 Ιουνίου να αποστείλουν στο email [email protected] τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων τους, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται:
Α) Οι προκριθέντες αθλητές – αθλήτριες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα συμμετάσχουν.
Β) Οι δύο (2) συνολικά αθλητές – αθλήτριες με «ελεύθερη συμμετοχή», εάν υπάρχουν από το σωματείο
Γ) Οι αθλητές – αθλήτριες του σωματείου οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στους δύο (2) επιλαχόντες αθλητές – αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα και οι οποίοι πραγματικά θα συμμετάσχουν, εάν υπάρξουν «ελεύθερες θέσεις», λόγω μη συμμετοχής προκριθέντων αθλητών – αθλητριών.

Λίστα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20

Κατεβάστε την εφαρμογή