Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ στο βάδην

Όπως το 2020 έτσι και φέτος η Αντιγόνη Ντρισπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) κατάφερε να συνδυάσει την παρουσία της στον κλειστό στίβο με ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ.

Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε σε 12.21.43 για να συντρίψει το δικό της 12.27.18 από την περσινή χρονιά. Η Ντρισμπιώτη προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εκεί όπου στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση, ωστόσο νωρίτερα αναμένεται να κάνει ένα ακόμη αγώνα. Τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε η Ειρήνη Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) με 12.30.25 και νέο ατομικό ρεκόρ δείχνοντας κι εκείνη πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η 21χρονη Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας) ήταν τρίτη με 12.38.82 και έδειξε από νωρίς στη χρονιά, πως θα ειναι φαβορί για μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

“Τα 3.000 μ. βάδην είναι ένας δρόμος ταχύτητας για εμάς. Ακόμη και το ζέσταμα μας στην καθημερινή μας προπόνηση είναι περισσότερα χιλιόμετρα. Ο λόγος που συμμετείχα στην κούρσα ήταν για να βελτιώσω το δικό μου ρεκόρ. Πιστεύω πως έχω τα περιθώρια να κυνηγήσω ακόμη καλύτερες επιδόσεις στην απόσταση. Η προετοιμασία μας στη σεζόν πήγε πολύ καλά, αφού βγήκε πολύ δουλειά στο Άστρος Κυνουρίας, όπου περάσαμε μεγάλο μέρος την περίοδο των εορτών”, είπε η Ντρισμιώτη που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο”, είπε η Ντρισμπιώτη, που φέτος συμμετείχε για δεύτερη φορά σε διοργάνωση κλειστού στίβου. 

Η Ειρήνη Βασιλείου (ΑΕ Μεσογείων) έφτασε στην τρίτη της νίκη της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τερματίζοντας σε 53.35 σε μια κούρσα, που μπορεί να μην πέρασε όσο γρήγορα θα ήθελε, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα δυνατή στο δεύτερο μισό της. “Είμαι χαρούμενη για τη σημερινή εμφάνιση, παρότι δεν ήρθε ένα φετινό ρεκόρ. Πέρασα αργά το 200άρι, όμως, ήμουν πολύ δυνατή στο υπόλοιπο της κούρσας. Πιθανότατα αυτό ήταν το τελευταίο μου 400άρι πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αύριο θα έχω να κάνω μία ακόμη δυνατή κούρσα στα 200 μέτρα”, είπε η Βασιλείου. Η Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ) τερμάτισε δεύτερη με 54.35, παρότι προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας στην καλύτερη κούρσα της καριέρας της στην απόσταση από το 2017 κι έπειτα. Η Φέρρα μετά τη πολύχρονη απουσία λόγω σοβαρών τραυματισμών έχει επιστρέψει και έχει δείξει σε θέση το καλοκαίρι να κυνηγήσει καλούς χρόνους. Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας), που τερμάτισε σε 54.38 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. “Μετά από τέσσερα χρόνια είμαι και πάλι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Είμαι χαρούμενη για τη σημερινή μου εμφάνιση, την οποία θέλω να αφιερώσω στη μαμά μου”, είπε η Φέρρα.

Ο Γιάννης Ντέτσικας (ΑΟ Ρόδου Σταματίου) έκανε την ευχάριστη έκπληξη στα 400 μ. τερματίζοντας σε 48.12 και βελτιώνοντας το ρεκόρ του στον κλειστό στίβο. Ο νεαρός άφησε στη δεύτερη θέση τον Κώστα Νάκου (ΓΣ Τρικάλων) με 48.32 και στην τρίτη τον Χαρίδημο Ξενιδάκη (Σητειακός) με 49.16. 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή