Μεγάλωσε η λίστα για Σόφια, τρεις ετοιμάζονται για Βιέννη

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση για μερίδα αθλητών και αθλητριών που προετοιμάζονται με στόχο τη δράση του κλειστού στίβου.

Ο πρώτος αγώνας με ελληνικό ενδιαφέρον θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στη Σόφια της Βουλγαρίας, με την παρουσία αθλητών της χώρας μας. Η Μαρία Γάτου και η Κυριακή Σαμάνη θα κάνουν ντεμπούτo στη διοργάνωση με στόχο να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις και να δείξουν από νωρίς την κατάσταση τους ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού, που είναι ο στόχος τους για την τρέχουσα σεζόν. Η Σαμάνη έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. 7.34 και στα 60 μ. εμπ. 8.34, ενώ η Γάτου έχει διανύσει τα 60 μ. σε 7.29. Στη διοργάνωση της Σόφιας είναι ήδη γνωστό, πως θα αγωνιστούν και οι Τριβυζάς, Βροντινός και Μυριανθόπουλος.

Εξάλλου, τρεις πρωταθλητές θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα εκτός συνόρων την δράση τους και συγκεκριμένα στο μίτινγκ, που θα γίνει στη Βιέννη στις 30 Ιανουαρίου. 

Ο Ανδρέας Δημητράκης για μία ακόμη χρονιά θέλει να έχει παρουσία στους αγώνες της χειμερινής δράσης και να τη συνδυάσει με συμμετοχή και μια καλή παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση. Ο κορυφαίος δρομέας των μεσαίων αποστάσεων θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει από νωρίς στη σεζόν καλές επιδόσεις στα 1.500 μ.,  προκειμένου να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο στο Τορούν. Στο μίτινγκ της Βιέννης θα ανοίξει τη χρονιά τόσο η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, όσο και ο Χρήστος Κοτίτσας, που αμφότεροι έχουν κάθε λόγο να σκέφτονται τα όρια στα 800 μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν.

Κατεβάστε την εφαρμογή