Το πρόγραμμα του 21ου Filothei Women Gala

Κορυφαίες Ελληνίδες, αλλά και ξένες αθλήτριες, θα δώσουν το παρών στο 21o Filothei Women Gala στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Η φετινή διοργάνωση για πρώτη φορά από την έναρξη της “έφυγε” από την περίοδο της Άνοιξης, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως κατάφερε να διατηρήσει αναλλοίωτο το χαρακτήρα της. Το φετινό πρόγραμμα των αγώνων συμπεριλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα, τα 100 μ., το ύψος, το επί κοντώ και το μήκος. Παράλληλα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα επιπλέον αγώνισμα το άλμα υγείας- μήκος άνευ φόρας, με κοινωνική προέκταση, αφού η διεξαγωγή του αποσκοπεί στη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν σε δράσεις, που αφορούν στον covid-19. Στο μήκος άνευ φόρας θα συμμετάσχουν τόσο αθλήτριες που θα αγωνιστούν σε κάποιο από τα υπόλοιπα αγωνίσματα της διοργάνωσης, όσο και επιπλέον αθλήτριες, που επιθυμούν να ενισχύσουν τον κοινωνικό σκοπό της διεξαγωγής του.

Το Filothei Women Gala αποτελεί τον τελευταίο εγχώριο αγώνα της σεζόν. Στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” είχε ανοίξει η σεζόν, αφού εκεί φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη για τον διαδικτυακό αγώνα “The Ultimate Garden Clash” που διοργάνωσε η World Athletics.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ

Το πρόγραμμα
18.00 Επί κοντώ
18.10 Μήκος
18.15 Ύψος
19.00 100 μ.
19.10 Μήκος άνευ φόρας

Κατεβάστε την εφαρμογή