Πάτρα 2η ημέρα. Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Φωτο Νεκταρία Μπαλωματινι/Eurokinissi

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων τους οι πρωταγωνιστές δήλωσαν :

Κώστας Φιλιππίδης επί κοντώ (Πανελλήνιος ΓΣ) : Ηταν δύσκολος αγώνας λόγω του ανέμου που μας δυσκόλευε. Βρήκα όμως τον ρυθμό μου και εφαρμόσαμε την τακτική με τον προπονητή μου (Δημ Κυττέας) για να κερδίσω μία ακόμη, την 14η νίκη μου και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική γιατί σταθεροποιούμαι και μπορούμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Συνεχίζω την προπόνηση γιατί τον Σεπτέμβρη θα συμμετάσχω σε μίτινγκ στο εξωτερικό”. 

Αλέξανδρος Περιστέρης άλμα σε μήκος  (ΓΑΣ Παιανίας) :”Περίμενα καλύτερη επίδοση κοντά στα 8 ή λίγο πάνω αλλά έκανα το 2ο άλμα άκυρο και άλλαξα τακτική. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο στο “μεγάλο” πρωτάθλημα. Είχαμε ξεκινήσει το χειμώνα πολύ καλή προετοιμασία και ήμουνα σε πολύ καλή κατάσταση αλλά η πανδημία όπως όλους άλλωστε μας χάλασε τα σχέδια. Ερχεται μια πολύ γεμάτη χρονιά, τώρα θα ξεκουραστώ και θα ξεκινήσουμε προετοιμασία”. 

Ανδρέας Δημητράκης 5.000μ (Παναξιακός ΑΟ) : Είμαι πολύ χαρούμενος ήθελα να πάρω και αυτή τη νίκη να κάνω ένα ακόμη ντάμπλ το 5ο αλλά πρώτη φορά με 5.000μ (1.500-5.000μ) τα υπόλοιπα ήταν 800μ-1.500μ. Ηθελα να τεστάρω τον εαυτό μου σε μεγαλύτερη απόσταση και τα καταφέρα, δεν θα γίνω βέβαια 5άρης. Τωρα ξεκούραση”. 

Αννα Χατζηπουργάνη 400μ εμπόδια (ΓΑΣ Αρχέλαος) : “Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση και για το ρεκόρ (400μ εμπόδια Κ18, 59.01) που πέτυχα αλλά στεναχωρήθηκα λίγο γιατί ήθελα να κλείσω τη χρονιά με επίδοση κάτω από τα 59.00. Σήμερα θα μπορούσε να βγει αυτός ο χρόνος, ωστόσο στην τελική ευθεία έσφιξα. Η χρονιά ήταν δύσκολη, λόγω της καραντίνας, παρόλα αυτά καταφερα να μη χάσει κομμάτι από την προετοιμασία μου”

Χαράλαμπος Λαγός 800μ (ΓΣ Τρικάλων) : “Είμαι πολύ χαρούμενος είναι η πρώτη μου νίκη στο πρωτάθλημα. Ηταν ένα καλός αγώνας υπήρξε έντονος συναγωνισμός και κατάφερα να νκήσω. Ισως θα μπορούσα και καλύτερο χρόνο από το 1.51.34 και κοντά ή νέο ατομικό (1.50.55).”

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου 800μ ΓΣ Κηφισιάς): (Είμαι πολύ ευχαριστημένη που κατέκτησα την 5η συνεχόμενη νίκη μου στο πρωτάθλημα. Θα μορούσα να πετύχω καλύτερο χρόνο αλλά ένας μικροτραυματισμός από τον αγώνα μου στην Καλαμάτα με έριξε λίγο πίσω αλλά όμως μπόρεσα να αγωνιστώ σήμερα και να νικήσω. Με δυσκόλεψε ο αέρας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη μου στον προπονητή μου (Νακόπουλος).

Παναγιώτης Τριβυζάς 200μ (Ολυμπιακός ΣΦΠ) : Τρίτος μου τίτλος στον ανοιχτό και είμαι χαρούμενος, έκανα τν υπέρβαση και θέλω να τονίσω ότι τα χρόνια δεν παίζουν ρόλο όταν έχεις ψυχή και σωστή πρπόνηση. Είχα μια καλή προπονητική ροή μέχρι τον Μάρτιο αλλά δυστυχώς η πανδημία την ανέκοψε. Θλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, τους χορηγούς μου και την Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Περιστερίου.”

Ραφαηλία Σπανουδάκη 200μ (ΓΣ Ηλιούπολης) : Ηταν η 5η κούρσα μου για φέτος, δεν περίμενα να κάνω ατομικό ρεκόρ (23.16)  έκανα 23.20 αλλά μπορούσα κάτω από αυτόν τον χρόνο . Ενιωσα μια ενόχληση στον προσαγωγό και έσφιξα στα 170 περίπου μέτρα αλλά όλα καλά κατάφερα και έκανα νταμπλ κέρδισα χθες τα 100 και σήμερα τα 200μ”

Γιώργος Χριστακάκος ακοντισμός (Ολυμπιακος ΣΦΠ) :Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος. Πρώτος μου τίτλος στην κατηγορία ανδρών και Κ23. Κυνηγούσα το ατομικό μου ρεκόρ (74.88) αλλά δεν βγήκκε. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν είχαμε πολλές αγωνιστικές ευκαιρίες. λόγω της πανδημίας, αυτός ήταν ο τρίτος μου αγώνας για φέτος”

Κώστας Νάκος 400μ εμπόδια (ΓΣ Τρικάλων): Κατέκτησα άλλη μια νίκη, άλλο ένα μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες και ήταν το μόνο κίνητρο  φέτος. Αυτή ήταν η δεύτερη κούρσα της χρονιάς και από 53.07 φέτος  κατέβηκα στα 51.57 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηταν μια κούρσα καθαρά τακτικής. Αν γίνουν Βαλκανικοί θα ήθελα να πάω”. 

Δήμητρα Γναφάκη 400μ εμπόδια (ΑΟ Κύδων) ” Ηταν καιρός για ένα μετάλλιο…ήμουν έτοιμη για ένα χρόνο κάτω από τα 58΄΄ αλλά ο δυνατός αέρας τόσο στον προκριματικό όσο και τώρα στον τελικό μας το στέρησε. Γύριασα από τις ΗΠΑ στις 21/3  και όπως όλοι είχαμε ελλειπη προετοιμασία. Είναι ο πρώτος μου τίτλος στην κατηγορία και είμαι χαρούμενη. Τώρα ξεκούραση και δυνατή προετοιμασία με την Ολυμπιακή Ομάδα της οποίας είμαι μέλος και ευχαριστώ τον εθνικό προπονητή που με επέλεξε. Ηθελα να απ όπως οδείξω ότι μπορώ να πρωταγωνιστήσω όπως και του χρόνου.”

Κατεβάστε την εφαρμογή