Δυναμικό ξεκίνημα για την Καρύδη με 13,76 μ. και 6,32 μ. σε τριπλούν και μήκος

Οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών/Γυναικών ξεκίνησαν σήμερα με τη διεξαγωγή του 7ου ομίλου στο στάδιο “Ζωσιμάδες” στα Ιωάννινα.

Εκεί ήταν για να αγωνιστεί η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ) που κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να δείξει την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση. Η νεαρή άλτρια του Παύλου Σκορδίλη αρχικά αγωνίστηκε στο τριπλούν όπου με ένα έγκυρο άλμα πέτυχε 13,76 μ., επίδοση κοντά στο ατομικό της 14,00 μ., που της χάρισε πέρυσι το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Η 19χρονη λίγο αργότερα συμμετείχε και στο μήκος όπου πέτυχε 6,32 μ. (-0,4) κι άφησε κι εκεί πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η Καρύδη την Τετάρτη θα αγωνιστεί στο μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας, ενώ στο πρόγραμμα της είναι τόσο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 όσο και αυτό της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών.

Την καλή της κατάσταση επιβεβαίωσε και μία ακόμη αθλήτρια της κατηγορίας Κ20, η Παναγιώτα Δόση (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος). Η 19χρονη μετά το 1,85 μ. στο Άργος Ορεστικό έκανε 1,82 μ. στα Γιάννενα και στη συνέχεια επέλεξε να “δει” για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον πήχη στα 1,88 μ., ύψος που αν ξεπέρναγε θα αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ Κ20.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και η 17χρονη Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣΙ), που ξεπέρασε τον εαυτό της στο μήκος με άλμα στα 6,12 (1,0), ενώ σημείωσε 12,64 μ. στο τριπλούν, λίγες ημέρες από το 12,80 μ., του διασυλλογικού της κατηγορίας της.

Οι τρεις πρώτοι ανά αγώνισμα

Κατεβάστε την εφαρμογή