Η χορηγική αγορά εμπιστεύεται τον ΣΕΓΑΣ

Ιδιαιτέρως θετική και ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί η ανακοίνωση της χορηγικής συμφωνίας Τράπεζας Πειραιώς και ΣΕΓΑΣ, για την περίοδο 2020 – 2022.

Σε μία δύσκολη περίοδο, λόγω των δυσμενών επιπτώσεων της πανδημίας στην κοινωνία συνολικά και τον αθλητισμό ειδικότερα, η Ομοσπονδία προσθέτει στο χορηγικό της πρόγραμμα, ως επίσημο χορηγό, μια από τις κορυφαίες τράπεζες στη χώρα μας.

Πρόκειται για μία ακόμα απόδειξη της αξιοπιστίας του ΣΕΓΑΣ στη χορηγική αγορά, της απήχησης και της ποιότητας των γεγονότων που διοργανώνει, αλλά και της πολύ θετικής παρουσίας των αθλητριών και αθλητών του στίβου στις μεγάλες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων.

Η ανακοίνωση της χορηγίας εν μέσω πανδημίας, αποτελεί, ακόμα, επιβράβευση των προσπαθειών της διοίκησης και των τεχνικών του ΣΕΓΑΣ, που οδήγησαν στη σύνταξη και έγκριση από την Πολιτεία των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Διεξαγωγής Αγώνων, με βάση τα οποία ήδη υλοποιείται το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, αλλά και θα πραγματοποιηθούν ο Ημιμαραθώνιος και, ο Μαραθώνιος της Αθήνας και οι αγώνες της σειράς RUN GREECE.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ” Η Τράπεζα Πειραιώς, με τη μακρά παράδοση σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει τον ΣΕΓΑΣ, τις αθλήτριες και τους αθλητές του στίβου, αλλά και τα μεγάλα δρομικά γεγονότα που διοργανώνουμε, με κορυφαίο το Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθωνιο.

Με την κίνηση της αυτή, η Τράπεζα Πειραιώς αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό και την επιθυμία της να συμβάλει στην προσπάθεια των Εθνικών μας ομάδων του στίβου, αλλά και στην προώθηση της άσκησης για όλες και όλους, ως μέσο για καλύτερη υγεία και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Τη στιγμή που ο Υφυπουργός Αθλητισμού περικόπτει τη χρηματοδότηση των Ομοσπονδιών και καθυστερεί απαράδεκτα την εκταμίευση της δεύτερης δόσης της επιχορήγησης, η χορηγική αγορά αναγνωρίζει τις προσπάθειες του ΣΕΓΑΣ, στηρίζει τις αθλήτριες και τους αθλητές, ενισχύει το κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού, με τα τόσα σημαντικό οφέλη για την κοινωνία”.

Κατεβάστε την εφαρμογή