Ο Εμμανουήλ Καραλής προσκεκλημένος της ΕΑ στο instagram

Προσκεκλημένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα είναι ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις των φίλων των στίβου στο instagram της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για μια νέα ενότητα που έχει εγκαινιάσει η ΕΑ με την επωνυμία #AtHomeWith και φέρνει κοντά αθλητές από όλη την Ευρώπη που προσπαθούν να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας του Covid-19.

Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης Ανδρών Κ23 του 2019 στη διοργάνωση του Γκέβλε, θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί με τους φίλους του στίβου, το πως περνάει την ημέρα του τις ημέρες του εγκλεισμού, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια. Ο Καραλής παίρνει την σκυτάλη από την Ιβέτ Λάλοβα, που ήταν στο Live της περασμένης εβδομάδας κι είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το πως βιώνει τις ακυρώσεις των μεγάλων διοργανώσεων, αλλά και τις σπουδαίες στιγμές της στον αθλητισμό. Το ραντεβού με τον Εμμανουήλ Καραλή είναι για αύριο, Τετάρτη (22/4), στις 20.00 στο λογαριασμό της ΕΑ στο instragam

Κατεβάστε την εφαρμογή