Τρεις αγώνες για την Νικόλ Κυριακοπούλου επί γαλλικού εδάφους

Τον προγραμματισμό της για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου έχει ήδη κάνει η Νικόλ Κυριακοπούλου, με απώτερο στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Νανζίνγκ της Κίνας.

Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο και τρίτη πριν περίπου δέκα μήνες στη Γλασκώβη έχει επιλέξει τη Γαλλία ως τη χώρα που θα κάνει τους- εκτός συνόρων-  αγώνες της με την αρχή να γίνεται στις 8 Φεβρουαρίου στην πόλη Ρουέν. Η Κυριακοπούλου στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο Λιεβέν (19/2) διοργάνωση, που ανήκει στη σειρά World Tour της WA, ενώ αναμένεται και φέτος να είναι παρούσα στο μίτινγκ του Ρενό Λαβιλενί στο Κλερμόν Φεράν (22/2).

Η Κυριακοπούλου είναι σε καλή κατάσταση και ευελπιστεί πως θα είναι σε θέση να βρεθεί ψηλά στην τελική κατάσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, μια διοργάνωση στην οποία έχει συμμετάσχει συνολικά τέσσερις φορές κι έχει ως καλύτερη ανάμνηση την έκτη θέση το 2016 στο Πόρτλαντ. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 4,81 μ. από το 2016.

Κατεβάστε την εφαρμογή