Μεγάλη συμμετοχή στο 13ο συμπόσιο της AIMS

Με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή διεξήχθη σήμερα το 13ο Συμπόσιο Μαραθώνιων Δρόμων AIMS που διοργανώνεται με την ευκαιρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

“Τεχνολογία & Μαζικά Δρομικά Γεγονότα” αποτέλεσε το πολύ ενδιαφέρον θέμα του φετινού Συμπόσιου που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου HILTON ATHENS.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από περισσότερους από 80 Μαραθωνίους από όλο τον κόσμο. Πρόεδρος του Συμποσίου ήταν και φέτος ο Horst Mild (ιδρυτής του Μαραθωνίου του Βερολίνου), τον οποίο προλόγισε όπως και γενικότερα το Συνέδριο, ο Μάκης Ασημακόπουλος, Γενικός Συντονιστής του Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της AIMS, Paco Borao, είπε χαριτολογώντας ότι «για πολλούς το 13 μπορεί να αποτελεί γρουσούζικο αριθμό αλλά για εμάς είναι τυχερό καθώς το 13ο συνέδριο μας φιλοξενείται στην Αθήνα».

Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος του και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Παναγιώτης Δημάκος. Παρόντες επίσης από πλευράς Ομοσπονδίας ήταν η Ξένια Αργειτάκη, Β’ Αντιπρόεδρος και ο Αθανάσιος Ράπτης, Α’ Ειδικός Γραμματέας.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής η Μαργαρίτα Βάρσου, εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής και εκ μέρους του ΕΟΤ η Δάφνη Μιχαλοπούλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που μετέφερε το χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα, Δημήτρη Φραγκάκη.

Ομιλητές ήταν εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που μετέφεραν τις εμπειρίες τους αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της Τεχνολογίας που επηρεάζουν άμεσα τα μαζικά δρομικά γεγονότα.

Συγκεκριμένα εισηγήσεις έκαναν οι:

Michael Nishi, Γενικός Διευθυντής του Μαραθωνίου του Σικάγο (ΗΠΑ)
Fiona Green, Συγγραφέας του βιβλίου “Κερδίζοντας με τη Χρήση των Δεδομένων (data) για Ανάλυση των Αναγκών και Βελτίωση των Υπηρεσιών στο χώρο του Αθλητισμού” (Ενωμένο Βασίλειο)
Yang Shenglan (Shirley Yang), Υποδιευθύντρια, Υπεύθυνη για το Μάρκετινγκ, της Ομοσπονδίας Στίβου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Βαγγέλης Βλάχος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Σχεδιαστής Software (Ελλάδα)
Ελένη Βλάχου, Ερευνήτρια Αγοράς και Σύμβουλος Επιχειρήσεων (Ελλάδα)
Martha Morales, Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων και Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων/AIMS (Μεξικό)
Γιώργος Καζαντζόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της AIMS (Ελλάδα)
Hugh Jones, Γενικός Γραμματέας της AIMS.

Κατεβάστε την εφαρμογή