Η συνέντευξη Τύπου με τους παγκόσμιους πρωταθλητής στη Ντόχα

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Μία ημέρα  πριν σηκώσει αυλαία η μεγαλύτερη ετήσια αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα, ο 37ος Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός, υποδέχεται τους κορυφαίους Μαραθωνοδρόμους, τον Αιθίοπα Lelisa Desisa και την  Κενυάτισσα Ruth Chepngetich. 

Οι δύο κορυφαίοι δρομείς θα είναι παρόντες στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει  η AIMS και ο ΣΕΓΑΣ αύριο, Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019, στις 14.00 στην αίθουσα Santorini 2 του ξενοδοχείου Χίλτον.
Ο Lelisa Desisa (29) αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον Μαραθώνιο, με χρόνο 2:10:40 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Ντόχα του Κατάρ.
Η  Ruth Chepngetich (25) κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο στον Μαραθώνιο επίσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Κατάρ με χρόνο 2:32:43.
Τους δύο κορυφαίους Μαραθωνοδρόμους  για το 2019 θα παρουσιάσουν ο πρόεδρος της AIMS Πάκο Μποράο και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ενώ παρόντες στη συνέντευξη Τύπου θα είναι και κορυφαία στελέχη της AIMS και του ΣΕΓΑΣ. 
Οι δύο αθλητές εν συνεχεία  θα βραβευθούν στο καθιερωμένο Gala που διοργανώνει η AIMS στην Ελλάδα. Το Gala της ανάδειξης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του πλανήτη θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019, στις 19.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. 

Κατεβάστε την εφαρμογή