«Άστα να τρέξουν ξανά για καλό σκοπό» στον 37ο ΑΜΑ

Οι περισσότερες και περισσότεροι από εμάς, έχουμε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια «ξεχασμένο» σε μια ντουλάπα. Τα αγαπημένα σας παπούτσια που έχουν κάνει τα χιλιόμετρά τους,

σας προτείνουμε να τα φέρετε στην ERGO MARATHON EXPO /Κέντρο Εγγραφών και να τους δώσετε μια «νέα ζωή». Με τον τρόπο αυτό, άλλοι λιγότερο τυχεροί συνάνθρωποί μας θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν, να παίξουν, να τα χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητά τους.

Η δράση ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών της Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο, αποτελεί μια δράση θεσμό και φέτος πραγματοποιείται στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας  σε συνεργασία με την Coca-Cola στην Ελλάδα μέσα από την πλατφόρμα κοινωνικής προσφοράς Zero Waste Future.

Όλοι μαζί αθλητές, θεατές, και λοιποί συντελεστές της διοργάνωσης ανεξαρτήτως ηλικίας συμμετέχουμε στη δράση φέρνοντας σε σηματοδοτημένο σημείο στην είσοδο της ERGO MARATHON EXPO αθλητικά παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας για ακόμη μια φορά είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ελλάδα. Ας συμμετέχουμε όλες κι όλοι με αυτή την απλή κι ανέξοδη χειρονομία.

Το πρόγραμμα συλλέγει παπούτσια τα οποία …

  • Δεν έχουν τρύπες
  • Τα πέλματα δεν έχουν φθαρεί ή ξεκολλήσει
  • Δεν έχουν άλλες αισθητικές αλλοιώσεις

Συλλέγουμε τα αθλητικά παπούτσια σας, αν πραγματικά:…

  • εξακολουθούν να έχουν «ζωή»
  • είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, και μπορείτε να τα αποχωριστείτε

Τα παπούτσια θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο όπου και θα γίνει διαλογή βάσει της κατάστασής τους και κατανομή τους ανά μέγεθος. Στη συνέχεια θα συσκευαστούν και θα προωθηθούν στους ενδιαφερόμενους φορείς οι οποίοι τα διανέμουν στους συνανθρώπους μας.

Μια μικρή χωρίς κόστος προσφορά, που κάνει τη διαφορά!

Κατεβάστε την εφαρμογή