Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος στην ΕΡΤ

Για μια ακόμα χρονιά η Δημόσια Τηλεόραση έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το σύνολο των εκδηλώσεων που αφορούν τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports, θα προβληθεί τόσο ο αγώνας του 37ου Μαραθωνίου, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, όσο και οι υπόλοιποι αγώνες και οι εκδηλώσεις που προηγούνται.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου. Η ΕΡΤ Sports θα μεταδώσει απευθείας από το Μέγαρο Μουσικής το Γκαλά με τις βραβεύσεις των κορυφαίων Μαραθωνοδρόμων του κόσμου για το 2019, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Το Σάββατο, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Τύμβο του Μαραθώνα για την Τελετή Έναρξης που θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας στις 12.30 μ.μ., ενώ για πρώτη φορά το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 θα διεξαχθεί και αγώνας 10.000 μέτρων που επίσης θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ Sports.

Η Κυριακή θα είναι γεμάτη από αγώνες. Η ΕΡΤ Sports θα καλύψει τα πάντα από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 12:30. Αρχικά με σχετική εκπομπή από τα στούντιο της ΕΡΤ, με  καλεσμένους για μια αναλυτική παρουσίαση του αγώνα. Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, με πλήρες ρεπορτάζ, δηλώσεις και όλη τη δράση από την εκκίνηση στον Μαραθώνα στις 09:00, τη διαδρομή, τον τερματισμό και τις απονομές των μεταλλίων στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Για την πλήρη κάλυψη του αγώνα, η ΕΡΤ επιστρατεύει συνολικά 220 άτομα όλων των ειδικοτήτων.

Κατεβάστε την εφαρμογή