Η Μπελιμπασάκη επέστρεψε στην Ελλάδα και αισιοδοξεί για τη συνέχεια

Στη Γερμανία βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Μαρία Μπελιμπασάκη, για να εξετασθεί από το επιτελείο του γιατρού Χανς Μίλερ – Βόλφαρτ, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο.

Η πρωταθλήτρια μας ταξίδεψε στο Μόναχο σε συνεννόηση με τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα και τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, ο οποίος και παρακολουθεί την πορεία της. Η Μπελιμπασάκη προέβη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όχι μόνο στον αχίλλειο, αλλά στην μέση και την ποδοκνημική κι έκανε τις απαραίτητες θεραπείες.

Πλέον, η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο στα 400 μ. συνεχίζει στην Ελλάδα την θεραπείας της, που περιλαμβάνει αποκλειστικά ειδικό ασκησιολόγιο. “Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και παράλληλα θεραπείες και κάποιες ενέσεις. Θα κάνω μία ακόμη μαγνητική και θα πάω και πάλι να με εξετάσει ο γιατρός σε τέσσερις εβδομάδες. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος και αφού πρώτα εξεταστώ και πάλι από το γιατρό, λογικά θα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για την επόμενη χρονιά. Για την ώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξεπεράσω τα όποια προβλήματα έχω κι έπειτα θα θέσω τους αγωνιστικούς μου στόχους για την επόμενη χρονιά”.

Κατεβάστε την εφαρμογή