Θετικό πρόσημο στην παρουσία της ομάδας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Η εθνική μας ομάδα αποχαιρέτισε σήμερα το μεσημέρι το Μπίντγκοζ έχοντας πραγματοποιήσει θετική παρουσία στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων. Στο σύνολο τους οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας εξαρχής πως ο στόχος της παραμονής ήταν εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Σήμερα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Βαρσοβία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της εθνικής μας ομάδας, στη διάρκεια της οποίας έγινε ο απολογισμός της παρουσίας μας στη διοργάνωση, συζητήθηκαν αδυναμίες, τυχόν προβλήματα και φυσικά δόθηκαν τα συγχαρητήρια για την ομαδική προσπάθεια. Στην ομάδα εκτός από τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα μίλησε και ο αρχηγός αποστολής, Βασίλης Σεβαστής, που ήταν δίπλα στους αθλητές στη διάρκεια του τριημέρου.

“Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πρωτοκλασάτοι της αποστολής έκαναν για μία ακόμη φορά εμφανή την παρουσία της χώρας σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Το γεγονός ότι με αυτές τις συνθήκες είμαστε η δέκατη χώρα της Ευρώπης είναι πολύ μεγάλη επιτυχία των αθλητών και των προπονητών. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες μέσα στις οποίες αθλητές και αθλήτριες κάνουν πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, χωρίς ένα κλειστό στάδιο, χωρίς προπονητικό κέντρο αντάξιο επιπέδου και χωρίς μια σειρά από μέσα, που είναι απαραίτητα για να κάνει κανείς πρωταθλητισμό με τον έντονο διεθνή ανταγωνισμό της εποχής. Εκ μέρους του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους όσοι συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στη σεζόν”, είπε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, αναφερόμενος στην παρουσία της χώρας μας στη διοργάνωση.

Η εθνική μας ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα σήμερα το βράδυ στις 21.45 με την πτήση Α3873 της Aegean από την Βαρσοβία.

Κατεβάστε την εφαρμογή