Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ: Δηλώσεις πρωταγωνιστών – 2η ημέρα

Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα στην Πάτρα.

Κατερίνα Στεφανίδη επί κοντώ (ΑΟ Φιλοθέης) Βιντεο δηλώσεις

https://web.facebook.com/segas.gr/videos/453518311866966/

Γεράσιμος Καλογεράκης ακοντιο (ΟΦΗ)   

“Ηθελα μια βολη πανω απο τα 70μ αλλα δυστυχως δεν ηρθε. Ειμαι χαρουμενος που ως εφηβος κερδισα το πρωταθλημα ανδρων. Ειχαμε πολλες ελλείψεις ατο αγώνισμα απο σπουδαιους αθλητες. Συνεχιζω το προγραμμα προετοιμασιας για το παγκοσμιο ρφηβων του 2020”   

Μίλτος Τεντόγλου μήκος (ΓΣ Κηφισιάς)

«Ηταν ένας κακός αγώνας. Δεν μου «βγήκε» τίποτα, ένα άλμα όπως θα το ήθελα. Είμαι πολύ καλά και περίμενα κάτι καλύτερο. Υπερασπίστηκα τον τίτλο μου και κατέκτησα ένα ακόμη πρωτάθλημα. Στο Ευρωπαϊκό Εθνικών Ομάδων πάω για τη νίκη αλλά θέλω και μια καλή επίδοση. Στη συνέχεια έχω τον τελικό του Ντάιαμοντ Λιγκ, Βαλκανικούς αγώνες ίσως κάποιο μίτινγκ και βέβαια ο μεγάλος στόχος που δεν είναι άλλος φέτος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα»

Μάριος Αναγνώστου 5.000μ (Αναγέννηση Λαμίας)

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίδοση μου. Ηταν αργή κούρσα. Είμαι όμως χαρούμενος για τον πρώτο τίτλο μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών. Αν επιλεγώ για το Μπρούνο Τζάουλι σίγουρα θα επιδιώξω να κάνω καλύτερη επίδοση».

Κώστας Μπανιώτης ύψος (Ολυμπιάδα Κομοτηνής)

«Βρήκα τον ρυθμό μου και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Στο Μπρούνο Τζάουλι θα προσπαθήσω για το καλύτερο, θέλει όμως τακτική γιατί έχουμε 4 προσπάθειες. Είμαι πολύ καλά και χαρούμενος που κατέκτησα ένα ακόμη πρωτάθλημα».

Αναστασία Μαρινάκου 5.000μ (ΓΕΑ Τρικάλων)

«Ο πρώτος επίσημος αγώνας μου στα 5.000μ. και κατάφερα να κερδίσω το πρωτάθλημα. Είμαι καλά έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και προγραμματίζουμε με τον προπονητή μου τους επόμενους αγώνες μου και φυσικά το Μπρούνο Τζάουλι. Αγωνίστηκα  στα 5.000μ. για καθαρά προπονητικούς λόγους».    

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου 800μ (ΓΣ Κηφισιάς)

«Δεν περίμενα ότι θα πάω τόσο καλά. Ήμουν πολύ κουρασμένη από την χθεσινή κούρσα (σ.σ. 1.500μ) όμως χάρις στη στήριξη των προπονητών μου Παπαχρήστου-Νακόπουλος που με στηρίζουν πάντα στα δύσκολα, έτσι και σήμερα και κατάφερα να κάνω το πρώτο νταμπλ στον ανοιχτό στίβο. Συνεχίζουμε στο Ευρωπαϊκό Ομάδων και θα κάνω για την εθνική μας το καλύτερο».

Εράλντο Κεραμάς 800μ (ΓΣ Ηλιούπολης)

«Ηταν μια πολύ καλή κούρσα που έδωσε χρόνο κάτω από 1.50 που είχαμε πολύ καιρό να δούμε σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές, ακολουθήσαμε γρήγορη τακτική και κατάφερα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου. Θα αγωνιστώ στη συνέχεια με την εθνική Αλβανίας στο Μπρούνο Τζάουλι στην 4η κατηγορία όπου θα έχει υψηλό συναγωνισμό και ελπίζω να κάνω μια καλή επίδοση»  

Παναγιώτης Τριβυζάς 200μ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

« Μετά από δύο 400άρια έκανα και 200μ. Με εξιτάρισε ο έντονος συναγωνισμός με τους συναθλητές μου και παρόλη την κούραση ήθελα αυτή τη νίκη που είναι η δεύτερη συνεχόμενη. Μπορώ να τρέξω την απόσταση κάτω από τα 21’’ και ελπίζω αυτό να μου βγεί στο Μπρούνο Τζάουλι για να δώσω βαθμούς στην Ελλάδα μας. Επικρντρώνομαι πλέον μόνο στα 200μ και βέβαια στη σκυταλοδρομία 4χ100 και 4χ400μ.»

Ειρήνη Βασιλείου 200μ (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας)

«Ήρθα στο πρωτάθλημα να τρέξω 400 μέτρα αλλά ένιωσα ενοχλήσεις στο πόδι μου και δεν μπόρεσα να τρέξω χθες και σύμφωνα και με τη σύσταση του γιατρού. Όμως έσφιξα τα δόντια και είπα να τρέξω για το σύλλογό μου. Είμαι χαρούμενη που κέρδισα το πρωτάθλημα στα 200μ.»

Ευθυμία Κολοκυθά μήκος (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια)

«Χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πρωταθλήτρια στο μήκος, ένας τίτλος που μου έλλειπε. Έχω κερδίσει στα σύνθετα, στα 100μ εμπόδια, στα 60μ κλειστού αλλά πρώτη φορά στο μήκος. Όλα πήγαν καλά, βγαίνει ο προπονητικός προγραμματισμός και μπόρεσα να κάνω καλά και μεγάλα άλματα όπου δείχνει ότι έχω σταθεροποιηθεί. Ελπίζω σε μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων»  

Κώστας Νάκος 400μ εμπόδια (ΓΣ Τρικάλων)

«Επιτέλους έσβησα από τον πίνακα το 51… νιώθω υπέροχα, ατομικό ρεκόρ και τέταρτο πρωτάθλημα πώς να μην είμαι ευχαριστημένος… Τώρα πια η ψυχολογία μου ανέβηκε στο κατακόρυφο και θα κάνω ότι καλύτερο με την εθνική ομάδα. Αυτή η χρονιά ήταν εξελίχθηκε τέλεια, κέρδισα και στον κλειστό. Θέλω να επισημάνω ότι η προπονήτρια μου είναι αναπληρώτρια στη Ρόδο και υπήρχαν προβλήματα στην προετοιμασία μου.»

Αννα Κιάφα 400μ εμπόδια ( ΓΣ Κηφισιάς)

«Τέλεια, τέλεια!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω, νομίζω ότι δεν έχω τρέξει… Η ψυχολογία μου ήταν χάλια γιατί δεν μπόρεσα να συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό Κ23 είχα απογοητευτεί, αλλά τώρα έκανα μια πολύ καλή κούρσα με βοήθησε βέβαια και ο συναγωνισμός με τις συναθλήτριές μου στο αγώνισμα κι έτσι βγήκε αυτό το ατομικό ρεκόρ. Αφιερώνω τη νίκη μου στον προπονητή μου»

Κατεβάστε την εφαρμογή