Παπαχρήστου, Φιλιππίδης, Γκούσιν και Πεσιρίδου συνεχίζουν στο εξωτερικό

Μετά τα Diamond League σε Λοζάνη και Μονακό και τις καλές εμφανίσεις με τις οποίες τα συνόδευσε, η Βούλα Παπαχρήστου συνεχίζει τους αγώνες της στην Ιταλία.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν θα αγωνιστεί την Τρίτη (16/7) στην Πάντοβα σε έναν μίτινγκ με καλές συμμετοχές και προϋποθέσεις για υψηλές επιδόσεις. Η Παπαχρήσου είναι σε καλή κατάσταση, αφού έχει ήδη κάνει 14,51 μ. κι έδειξε έτοιμη να παέι ακόμη μακρύτερα. Στην Πάντοβα θα αγωνιστεί και η κορυφαία φέτος στο αγώνισμα, Γιουλίγια Ρόχας.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της σεζόν θέλει να δώσει και ο Κώστας Φιλιππίδης, που προέρχεται από το 5,72 μ. στην πόλη Ρόταχ Έγκερν σε έναν αγώνα που έγινε με βροχή. Ο πρωταθλητής μας θα αγωνιστεί την Τετάρτη (17/7) στο μτινγκ επί κοντώ στο Γιόγκριμ με στόχο να ανέβει ακόμη υψηλότερα.

Την ίδια ημέρα η Τατιάνα Γκούσιν θα είναι παρούσα στο μίτινγκ της Λιέγης με στόχο να ξεπεράσει το φετινό της 1,88 μέτρα, ενώ η συναθλήτρια της Ελισάβετ Πεσιρίδου θα συμμετάσχει σε μίτινγκ της πόλης Ταμπόρ της Τσεχίας. Η Πεσιρίδου έχει τρέξει φέτος τα 100 μ. εμπ. σε 13.26 στα Χανιά στις 9 Ιουνίου, στην πρώτη της συμμετοχή στη χρονιά μετά τα προβλήματα τραυματισμού.

Κατεβάστε την εφαρμογή