Η εθνική μας ομάδα αναχωρεί για το Μινσκ

Για το Μινσκ αναχωρεί το Σάββατο η εθνική μας ομάδα, προκειμένου την Κυριακή (23/6) να ξεκινήσει την προσπάθεια της στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Το πρόγραμμα των αγώνων για τα αγωνίσματα του στίβου περιλαμβάνει το νέο δημιούργημα της ΕΑ με την ονομασία DNA, που λειτουργεί με ομαδική βαθμολογία και αποσκοπεί στην συγκέντρωση όσο των δυνατών περισσότερων βαθμών από τις συμμετέχουσες ομάδες. Η χώρα μας ξεκινάει την προσπάθεια της την Κυριακή αγωνιζόμενη στο α΄γκρουπ μαζί με τις Γερμανία, Ελβετία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Κύπρο και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση και παράλληλα την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό της Τετάρτης (26/6), εκεί όπου θα συμμετάσχουν οι νικήτριες ομάδες κάθε γκρουπ και οι δύο καλύτερες στο σύνολο. Οι 18 ομάδες που θα απομείνουν θα κάνουν ρεπεσάζ, για τις έξι θέσεις που θα συμπληρώσουν τον ημιτελικό, την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής και η σειρά των αγωνισμάτων θα είναι η εξής:
100 μ. ανδρών, μήκος γυναικών, ακοντισμός γυναικών, 100 μ. γυναικών, 4Χ400 μ. μικτή, 110 μ. εμπ. ανδρών, ύψος ανδρών, 100 μ. εμπ. γυναικών, 800μ.Χ600μ.Χ400μΧ200 μικτή

Αναλυτικά η ομάδα
100 μ. : Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) – Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
110μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης (ΑΟ Ηφαιστία)
100 μ. εμπ.: Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακεδονίας)
Ύψος: Αντώνης Μέρλος (Ποσειδών Λουτρακίου)
Μήκος: Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας)
Ακοντισμός: Σοφία Υφαντίδου (ΟΚΑ Βικέλας Β.)
4Χ400 μ.μικτή: Αντώνης Αλεξανδρίδης (ΟΣΦΠ), Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ), Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας), Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας)
800μ.Χ600μ.Χ400μΧ200 μικτή: Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφισιάς), Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων), Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς), Γρηγορία Κεραμιδά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακ.)

Κατεβάστε την εφαρμογή