Επικυρώθηκαν τα πριμ διάκρισης του 2018

Το πριμ υψηλών διακρίσεων για τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο στις διοργανώσει του 2018 επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του.

Η ομοσπονδία διατηρεί την παράδοση των τελευταίων ετών και επιβραβεύει εκείνους και εκείνες που κατάφεραν να σηκώσουν το βάρος της διάκρισης και να κρατήσουν τη χώρα μας ψηλά στις διοργανώσεις του 2018. Τα πριμ αφορούν στους αθλητές της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών και Κ20 και στους προπονητές τους και αναμένεται να καταβληθούν το επόμενο διάστημα.

Το 2018 η χώρα  κατέκτησε εννέα μετάλλια στις δύο παραπάνω κατηγορίες. Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι η μόνη με μετάλλιο σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, ενώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου διακρίθηκαν ακόμη οι Μίλτος Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου, Μαρία Μπελιμπασάκη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Δημήτρης Τσιάμης. Δύο ήταν τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε, ο Αντώνης Μέρλος, που ήταν χρυσός στο Ύψος και ο Οδυσσέας Μουζενίδης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία.

Κατεβάστε την εφαρμογή