Ξεκίνημα με τριπλούν για τον Τεντόγλου και μήκος για την Παπαχρήστου

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα κάνει το ντεμπούτο του στη θερινή σεζόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα (Κυριακή, 5/5) και σκοπεύει να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, μπορεί ακόμη να διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ωστόσο όχι μόνο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα άλλο αγώνισμα, το τριπλούν, αλλά ευελπιστεί πως η παρουσία του σε αυτό θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Ο 21χρονος αθλητής, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον κορυφαίο Ευρωπαίο άλτη του μήκους, το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και έναν από εκείνους που θα διεκδικήσουν τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στη Ντόχα. Ωστόσο, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι σκοπεύει τη νέα χρονιά όχι μόνο να κάνει κάποιους αγώνες στο τριπλούν, αλλά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να κυνηγήσει τη διάκριση. Ο Τεντόγλου έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 15,61 μ. από το 2016, επίδοση που φαίνεται πως δε θα έχει κανένα πρόβλημα να βελτιώσει από τον πρώτο του αγώνα, την Κυριακή (5/5). Ο Τεντόγλου αναμένεται να συμμετάσχει και σε άλλους αγώνες στο τριπλούν, ενώ αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες είναι πιθανό να διεκδικήσει τη διάκριση στο τριπλούν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη θερινή σεζόν και η Βούλα Παπαχρήστου. Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης, το χειμώνα στη Γλασκώβη, θα ξεκινήσει τη χρονιά με μήκος, αγώνισμα στο οποίο φέτος αναμένεται να έχει πολλές εμφανίσεις στις εντός συνόρων διοργανώσεις. Η έμπειρη αθλήτρια συνεχίζει την προετοιμασία της δίχως προβλήματα και με στόχο να φτάσει στο βάθρο των νικητριών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Τόσο η Παπαχρήστου όσο και ο Τεντόγλου μετά το διασυλλογικό πρωτάθλημα θα κάνουν μήκος στα Βεργώτεια, το Σάββατο (11/5).

Κατεβάστε την εφαρμογή