Διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων σε δύο ομίλους

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων Ανδρών/Γυναικών και Κ18 θα γίνει την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη σε δύο ομίλους.

Ο πρώτος όμιλος θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη και θα αφορά στις ΕΑΣ Αν. Μακεδονίας/Θράκης, Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Δυτ. Μακεδονίας, Ηπείρου και Κέρκυρας και ο δεύτερος θα γίνει στον Άγιο Κοσμά με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τις ΕΑΣ Αθήνα-Πειραιά/Νοτιοδυτική Αττική, Β. Πελοπόννησος, Περ. Πελοποννήσου, Αν. Στερεά/Εύβοια, Λέσβος, Χίος/Σάμος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη.

Στον όμιλο της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Πήτας (ΓΣ Βόλου), που πέρυσι άφησε καλές εντυπώσεις, ο Γιώργος Στεφανής (ΓΕ Νάουσας) αλλά και οι νεαρότεροι Άγγελος και Αντώνης Ανδρεογλου του ΣΚΑ Δράμας και Κώστας Λογδανιδης (ΓΕ Νάουσας). Στο δέκαθλο των Ανδρών θα συμμετάσχει και ο 18χρονος Βασίλης Μπουτσιούκης (ΟΦΚΑ Σερρών), που πέρυσι έκανε πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.

Στις γυναίκες η Σοφία Υφαντίδου (Βικέλας Βέροιας), μπορεί να έχει ρίξει το βάρος της στο ακόντιο, ωστόσο θα κάνει ένα πέρασμα από το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Η Στέλλα Τζικανούλα (Τιτάν Σερβίων), η Ολυμπία Τζιμογιάννη (Βικέλας Βέροιας) και η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδάς) αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις κορασίδες με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της Αναστασίας Ντραγκομίροβα (Κένταυρος Χαλκιδικής). Στον όμιλο του Αγίου Κοσμά ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μάντης (Πανιώνιος), ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΕΚ) και ο Άρης Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας).

Οι αναλυτικές συμμετοχές

1ος όμιλος – Θεσσαλονίκη

2ος όμιλος – Άγιος Κοσμάς

Κατεβάστε την εφαρμογή