Ικανοποίηση στην παρουσίαση του βιβλίου για τις αναπτυξιακές ηλικίες

Παρουσία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου έγινε σήμερα στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης η παρουσίαση του βιβλίου που έκδωσε η ομοσπονδία για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Το βιβλίο με τίτλο “Προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες κλασικού αθλητισμού για τις κατηγορίες Κ12, Κ10, Κ8 με εφαρμογή του Kids Athletics” θα αποτελέσει ένα σημαντικό εγχειρίδιο για τους προπονητές κυρίως των ακαδημιών, αλλά και το σωματείο. Η ομοσπονδία στην αρχή της σεζόν προχώρησε σε αλλαγές στις παραπάνω κατηγορίες προκειμένου να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την επιβάρυνση σε αυτές τις κατηγορίες και με το βιβλίο αυτό συμπληρώθηκε η προσπάθεια ενίσχυσης των προπονητών.

Την ικανοποίηση του για το βιβλίο, αλλά για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα που θα έχουν οι αλλαγές που έκανε η ομοσπονδία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, η οποία έγινε σε κατάμεστη αίθουσα. Την παρουσίαση της εκδήλωσης, αλλά και την επιμέλεια του βιβλίου είχε ο πρόεδρος της επιτροπής επιμόρφωσης του ΣΕΓΑΣ, Σπύρος Κέλλης.

Νωρίτερα, στις 10.00 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Επιτροπή Επιμόρφωσης του ΣΕΓΑΣ και το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΦΑ στη Θέρμη, σχετικό σεμινάριο, το οποίο έγινε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περίπου 200 προπονητών

Οι εισηγητές του σεμιναρίου

– Βασιλική Μάνου – επίκουρη καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. / Α.Π.Θ.
– Βασίλειος Μπαρκούκης – επίκουρος καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. / Α.Π.Θ.
– Χρήστος Χατζηβασιλείου – Τεχνικός επιτροπής ανάπτυξης ΣΕΑΣ
Τον συντονισμό του σεμιναρίου θα κάνει ο πρόεδρος της επιτροπής επιμόρφωσης της ομοσπονδίας, Σπύρος Κέλλη

Κατεβάστε την εφαρμογή