ΑΜΑ Εκδήλωση για τον διήμερο αγώνα και την έναρξη των εγγραφών

Την ερχόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ενημέρωση για τις αποφάσεις του ΣΕΓΑΣ να μετατραπούν σε αγωνιστικό διήμερο οι εκδηλώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου με την μεταφορά του Αγώνα Δρόμου 10χλμ. το Σάββατο το απόγευμα.

Με την απόφαση αυτή ο ΣΕΓΑΣ στοχεύει στην ικανοποίηση της ολοένα αυξανόμενης ζήτησης νέων συμμετοχών από τους δρομείς που θα οδηγήσει στην αύξηση των ορίων εγγραφών σε όλους αγώνες.      

Ο Μαραθώνιος Δρόμος στην αυθεντική διαδρομή θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 ενώ την ίδια μέρα, θα διεξαχθεί πλέον και ένας μεγάλος ενιαίος Αγώνας Δρόμου 5χλμ το πρωί μόνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παναθηναϊκού Σταδίου στη 1 το μεσημέρι και έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της ΟΕ του Αυθεντικού Μαραθωνίου Βασίλης Σεβαστής και θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι των κρατικών και θεσμικών εταίρων καθώς και εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού του ΑΜΑ, της ΟΠΑΠ ΑΕ.  

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η επίσημη έναρξη των εγγραφών για τον αγώνα του 2019.

Κατεβάστε την εφαρμογή