Γλασκώβη 2019: Αισιοδοξία και χαμόγελα στην αναχώρηση της ομάδας

φωτογραφία: eurokinissi

Η εθνική μας ομάδα ταξίδεψε σήμερα για τη Γλασκώβη, προκειμένου να συμμετάσχει στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Τα μέλη της αποστολής μας μίλησαν με αισιοδοξία για την παρουσία τους στη διοργάνωση, υποσχέθηκαν καλές εμφανίσεις και πολλά ρεκόρ.

Βούλα Παπαχρήστου: “Θα κάνω ντεμπούτο της σεζόν, στη διοργάνωση. Στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισα τραυματισμό που κατάφερα και ξεπέρασα. Είμαι πλέον ανταγωνιστική και έτοιμη για διάκριση. Θέλω μια δυνατή παρουσία στον προκριματικό για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Στον τελικό θα διεκδικήσω από τα πρώτα άλματα το άλμα του μεταλλίου. Κάναμε προσαρμογές στην προπόνηση για να είμαι έτοιμη στον αγώνα στόχο της χρονιάς”.

Μίλτος Τεντογλου: “Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι είμαι το φαβορί για το μετάλλιο. Αντίθετα με κάνει δυνατό. Αν στον τελικό βγει αυτό που μπορώ να κάνω, τότε μπορούμε να μιλάμε για χρυσό μετάλλιο. Στόχος μου είναι μια επίδοση πάνω από 8,20 μέτρα”.

Γιάννης Κουτσιωρας: “Η ομάδα μας είναι δυνατή και ανταγωνιστική, παρά τις απουσίες. Παράλληλα είχαμε κάποιες ατυχίες με την Βούλα Παπαχρήστου, που ήταν τραυματισμένη και την Κατερίνα Στεφανίδη, που είχε ένα θέμα με την υγεία της, που όμως ξεπεράστηκαν. Επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη σε αυτό που κάνουμε. Έχει γίνει δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Εύχομαι όλα να πάνε καλά”.

Κώστας Μπανιώτης: “Δίνω το παρών σε μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση. Πάντα ο στόχος είναι μια καλ παρουσία. Είμαι καλά και ευελπιστώ σε μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων μου στον τελικό.”

Εμμανουήλ Καραλής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που για μια ακόμη φορά θα είμαι ανάμεσα σε μεγάλους αθλητές. Θέλω να κάνω ένα άλμα πάνω από τα 5,70 μ. και από εκεί και έπειτα ο,τι βγει. Έχω δουλέψει καλά και δεν έχω άγχος. Πρώτα απ’ όλα Θέλω να το χαρώ. Δεν έχω σκεφτεί το μετάλλιο. Στόχος μου είναι μια καλή επίδοση”.

Ραφαέλα Σπανουδάκη: “Από την αρχή της σεζόν ο στόχος ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Θέλω να κάνω ατομικό ρεκόρ και να κυνηγήσω μια καλή θέση στη διοργάνωση. Αρχικός στόχος είναι να φτάσω στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Είμαι έτοιμη και ψυχολογικά και σωματικά για αυτόν τον αγώνα. Δεν έχω λόγο να αγχώνομαι”

Παναγιώτης Τριβυζάς: “Είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού και ο στόχος είναι να φτάσω στον ημιτελικό. Προετοιμαζόμαστε από την αρχή της χρονιάς για τον συγκεκριμένο αγώνα και θεωρώ πως όλα θα πάνε όπως τα έχουμε προγραμματίσει”.

Νικόλας Σκαρβέλης: “Είναι ωραίο να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα. Στο Βερολίνο η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία. Βασικός στόχος είναι να προκριθώ στον τελικό της σφαιροβολίας”.

Τατιάνα Γκούσιν: “Πάω με αισιοδοξία στη διοργάνωση, θέλω να κυνηγήσω το άλμα μου θα με βάλει στον τελικό. Προέρχομαι από καλές εμφανίσεις, τις οποίες θέλω να επαναλάβω στη Γλασκώβη. Σίγουρα όταν έχεις κάνει μια καλή επίδοση,έχεις το άγχος να την κάνει και πάλι. Από την άλλη λειτουργεί και ως μαξιλαράκι ασφάλειας, ξέρεις πως αφού το έκανες μια φορά μπορείς να το ξανά κάνεις”.

Ειρήνη Βασιλείου: “Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Το επίπεδο στο αγώνισμα θα είναι υψηλό, όπως και ο ανταγωνισμός”.

Μάκης Στεργιούλης: “Στόχος μου είναι να πετύχω φετινό ρεκόρ και να προκριθώ στον ημιτελικός της διοργάνωσης. Έχω προετοιμαστεί καλά και έχω την εμπειρία της συμμετοχής σε ανάλογη διοργάνωση”.

Ανδρέας Δημητράκης: “Θέλω να κάνω μια καλή εμφάνιση, αν δεν είχα τραυματιστεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ωστόσο θεωρώ πως έχω καλύψει το κενό και είμαι αισιόδοξος για την παρουσία μου. Βασικός στόχος μου είναι να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ”.

Κώστας Ζήκος: “Είμαι πολύ προετοιμασμένος για τη διοργάνωση. Θέλω να κάνω ρεκόρ και να φτάσω στον τελικό των 60 μέτρων. Δεν έχω άγχος, γιατί έχω δουλέψει όπως πρέπει”.

Κώστας Δουβαλίδης: «Είναι η τετάρτη φορά που μετέχω στην διοργάνωση. Καταρχήν θέλω να τελειώσω υγιής την παρουσία μου στη διοργάνωση κι από εκεί και πέρα να φτάσω όσο πιο κοντά στον τελικό. Είμαι από τους παλιούς και έχω μάθει να αγωνίζομαι σε τέτοιες διοργανώσεις. Σίγουρα θέλω επίδοση κάτω από 7.70, που είναι το φετινό μου ρεκόρ”.

Ελένη Πόλακ: «Θέλω να κάνω νέο ατομικό ρεκόρ και να κυνηγήσω τη συμμετοχή στον τελικό. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, ωστόσο έχω δουλέψει σκληρά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Κατεβάστε την εφαρμογή